ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Μια νέα σειρά εξερευνά μια ''διάσημη'' κακοποίηση 50 ετών

Όσα θα δούμε στο ''Tango''

newsroom must

Μια μίνι σειρά με τίτλο ''Tango'' πρόκειται να παρουσιάσει όσα έγιναν στα γυρίσματα της ερωτικής δραματικής ταινίας ''Last Tango in Paris'' του Bernardo Bertolucci, που κυκλοφόρησε το 1972. 

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Marlon Brando και η νεαρή και άσημη Maria Schneider, ακολουθούσε μία νεαρή γυναίκα που διατηρεί μια σχέση με έναν μεσήλικα, η οποία όμως στηρίζεται μόνο στο σεξ. Παρά την τεράστια επιτυχία που γνω΄ρισε στο box office, η ταινία επισκιάστηκε από δυσάρεστες ιστορίες για τα παρασκήνια. Ο Brando και ο Bertolucci σχολιάστηκαν και κατακρήθηκαν για τον τρόπο που μεταχειρίζονταν την Schneider, με δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν πως οι δύο άντρες εκμεταλλεύτηκαν και ταπείνωναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και την γελοιοποιούσαν μετά, για τον ρόλο που υποδύθηκε. Η Schneider έλαβε $4 χιλιάδες για τη συμμετοχή της και στη συνέχεια, λένε πως λόγω αυτών των γεγονότων οδηγήθηκε σε εθισμούς και προβλήματα ψυχικής υγείας. 

΄Για να μπείτε λίγο στο κλίμα, δείτε το τρέιλερ. 

Η σειρά θα εξερευνήσει θέματα που αφορούν ''την ταυτότητα, τη δημοσιότητα και τις καλλιτεχνικές φιλοδοξίες'' με γυρίσματα να γίνονται σε Ιταλία, Γαλλία και ΗΠΑ. 

O σκηνοθέτης José Padilha λέει πως ''το 'Tango' αφηγείται την ιστορία δύο αντρών που κακοποιούσαν μια νεαρή και χωρίς εμπειρίες γυναίκα όχι για σεξ αλλά για χάρη της τέχνης. Το έκαναν μπροστά στην κάμερα και η σκηνή έμεινε στο μοντάζ, μέρος μιας τεράστιας ταινίας, που αναγνωρίστηκε από τους κριτικούς και το κοινό''. 

Η σειρά δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά σίγουρα έχει καταφέρει να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση