ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Μια 6χρονη ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους YouTubers του κόσμου

Εσύ ξέρεις την Anastasia Radzinskaya ή αλλιώς Nastya;

Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, σύμφωνα με το Forbes, στην λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένος youtuber του πλανήτη συγκαταλέγεται ένα εξάχρονο κορίτσι. Ο λόγος για την Anastasia Radzinskaya ή αλλιώς Nastya.

Η 6χρονη που σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό είναι η έβδομη πλουσιότερη Youtuber στον κόσμο για το 2020 κατάγεται από την Ρωσία και κατάφερε μέσα στο έτος να συγκεντρώσει 39 δισεκατομμύρια προβολές στο κανάλι της - γεγονός που της έφερε κέρδος 18,5 εκατομμύρια δολάρια. Ω, ναι.

Η Nastya μένει μαζί με την οικογένειά της στη Φλόριντα των Η.Π.Α και όπως είναι μάλλον λογικό, την ευθύνη για τα βίντεό της έχουν οι δικοί της. Όπως αναφέρει το Forbes, αυτό που κάνει τα βίντεό της στο Youtube να ξεχωρίζουν είναι ο αυθορμητισμός της μικρής, τα έντονα χρώματα και η απλή γλώσσα που χρησιμοποιεί - γεγονός που βοηθά να προβάλλονται σε μικρά παιδιά.

Το πιο δημοφιλής παιδί του Youtube έχει καταφέρει να αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στο Instagram και στο TikTok. Λογικό.

Για την ιστορία να πούμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναγνωρίζεται το "έργο" της. Το 2019, ανακηρύχτηκε η τρίτη πλουσιότερη Youtuber του κόσμου. Αξίζει να σημειώσουμε πως το κανάλι της στο YouTube «Like Nastya» συγκεντρώνει πάνω από 65,9 εκατομμύρια συνδρομητές και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, στα πλείστα βίντεο η μικρή έχει την βοήθεια του πατέρα της Youri.

Photo credits: Instagram/ @ikenastya

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση