ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Met Gala: H Rihanna στον ρόλο της οικοδέσποινας του after party

Eπιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ.

newsroom must

Η μεγαλύτερη βραδιά μόδας, το Met Gala που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη, επιστρέψει.

Η εκδήλωση γεμάτη πολυτέλεια, δημιουργία, μόδα, αίγλη, και πολλά φλας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το woman@home στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Το Met ball, ή Met gala, είναι μία φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία συναντώνται εκπρόσωποι της μόδας, του αθλητισμού και των τεχνών για να γιορτάσουν και να στηρίξουν την έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης. Είναι αντίστοιχη της βραδιάς των Όσκαρ, αλλά στον κόσμο της μόδας.

 

Η Rihanna που στο παρελθόν έχει κάνει μερικές από τις πιο στιλάτες και αξιομνημόνευτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, φέτος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Idris και τη Sabrina Elba και θα είναι η οικοδέσποινα του after party που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

Το φετινό gala θα περιλαμβάνει δύο εκθέσεις. Η πρώτη με τίτλο ‘In America: Α Lexicon of Fashion’ θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου ενώ η δεύτερη με τίτλο ‘In America: An Anthology of Fashion’ θα ξεκινήσει στις 5 Μαίου 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X