ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Μάθαμε τον λόγο που απουσιάζει η Samantha από το ''And Just Like That''

Γιατί δεν θα δούμε την Samantha τελικά;

newsroom must

Ήταν η απορία όλων όταν ανακοινώθηκε το reboot του ''Sex and the City'' χωρίς την Samantha. H Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon, η Kristin Davis επιστρέφουν στους ρόλους τους, αλλά και στους δρόμους της Νέας Υόρκης, χωρίς όμως την Kim Cattrall και από τότε που το ακούσαμε γεννήθηκε το ερώτημα ''πώς θα εξηγήσουν την απουσία της Samantha''. 

Μερικές εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της νέας σεζόν - της σειράς που πλέον έχει επίσημο τίτλο ''And Just Like That: A New Chapter of Sex and the City'' μάθαμε επιτέλους τι συμβαίνει. ''Όχι'' η Samantha δεν έχει πεθάνει, όπως έλεγαν οι φήμες λίγο μετά την επιβεβαίωση της απουσίας της, αλλά έχει μετακομίσει στο Λονδίνο. 

''Δεν μπορούσαμε να έχουμε τη Samantha στη Νέα Υόρκη και να μην συναντά τις άλλες γυναίκες. Δεν θα έβγαζε νόημα. Το να την στείλουμε στο Λος Άντζελες επίσης δεν ήταν επιλογή αφού το είχαμε κάνει ήδη στην πρώτη ταινία, άρα το να έχουμε τον χαρακτήρα αυτό να έχει σαν βάση το Λονδίνο ήταν ο τέλειος τρόπος να την κρατήσουμε ζωντανή και να εξηγήσουμε την απουσία της'' λέει πηγή στην Daily Mail, συμπληρώνοντας επίσης πως στο Λονδίνο τα πάει εξαιρετικά παρόλο που έχει παρεξηγηθεί με την Carrie.  

Ωστόσο υπάρχουν ελπίδες πως ίσως επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν. 

''Η Carrie είναι αυτή που περνά δύσκολα χωρίς τη Samantha και μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν θα την δείτε να κάνει προσπάθειες να αναζωπυρώσει τη φιλία τους. Έχουμε ελπίδες πως μέχρι να ξεκινήσουμε τη δεύτερη σεζόν η Kim θα ενταχθεί στη σειρά και η Samantha θα κάνει μια εντυπωσιακή επιστροφή στη Νέα Υόρκη. Θέλουμε την Kim πίσω. Όλοι αντιλαμβανόμαστε γιατί νιώθει έτσι, θέλουμε απλά να επιστρέψει στο μέλλον'' συμπληρώνει η ίδια πηγή. 

Το 2017 η Kim Cattrall, καλεσμένη στην εκπομπή του Piers Morgan, είχε μιλήσει για την πιθανότητα να επιστρέψει, αποκλείοντας εντελώς το ενδεχόμενο: ''Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά, δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των σκηνών μου, δεν έχει να κάνει μ' αυτά. Είναι μια καθαρή απόφαση, μια δυναμική απόφαση για τη ζωή μου, για να κλείσω ένα κεφάλαιο και να ανοίξω άλλο''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση