ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Κι όμως, τo Netflix ετοιμάζει ριάλιτι για τις συντρόφους των Άγγλων ποδοσφαιριστών

Η πλατφόρμα θέλει να γυρίσει ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ, αλλά οι αντιδράσεις είναι έντονες.

Tο Netflix σχεδιάζει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με πρωταγωνίστριες τις συντρόφους των παικτών της Εθνικής Αγγλίας. Το συνεργείο πρόκειται να ακολουθεί τις συζύγους και τις κοπέλες των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Gareth Southgate, δεν ευχαριστήθηκε καθόλου με τα νέα. «Δεν είναι του γούστου μου. Θα εκπλαγώ αν οι παίκτες μας ενδιαφερθούν να συμμετάσχουν σε κάτι τέτοιο, επειδή ο στόχος τους είναι μόνο το ποδόσφαιρο».

Και ο Harry Kane, αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, συμφώνησε με τον προπονητή του. «Δεν επικοινώνησε κανείς ούτε μαζί μου, ούτε με τη σύζυγό μου για να συμμετάσχει, οπότε δεν ξέρω με ποιους έχουν επικοινωνήσει. Πάντως δεν θα θέλαμε τίποτα να μας αποσπάσει την προσοχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή του ντοκιμαντέρ έχει προσεγγίσει την Dani Dyer, σύντροφο του Jarrod Bowen, και τη Sasha Attwood, σύντροφο του Jack Grealish.

Παρόμοια ριάλιτι με αυτό που σκοπεύει να κάνει το Netflix υπάρχουν και στην αμερικάνικη τηλεόραση. Στο WAGS συμμετείχαν σύντροφοι αθλητών διαφόρων αθλημάτων, κόπηκε γρήγορα όμως γιατί δεν πήγε καλά σε τηλεθεάσεις. Αντίστοιχα στο Basketball Wives, το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, συμμετέχουν σύντροφοι μπασκετμπολιστών.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sasha Rebecca (@sasha__rebecca)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dani Dyer (@danidyerxx)

Πηγή: Oneman

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση