ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Lady Gaga και JLo στη λίστα με τους καλλιτέχνες της ορκωμοσίας του Biden

Μεγαλώνει η λίστα με τους καλλιτέχνες

Είχαμε διαπιστώσει πως ο Joe Biden δεν θα δυσκολευτεί να βρει καλλιτέχνες να τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του. Αφού, λοιπόν, ανακοινώθηκαν ο Justin Timberlake, o Jon Bon Jovi και η Demi Lovato, λίγες ώρες μετά προστέθηκαν κι άλλα ονόματα στη λίστα. 

Στη σκηνή θα ανέβει και η Jennifer Lopez, για την οποία δεν έχει γίνει γνωστό το τι θα τραγουδήσει, σε αντίθεση με τον Timberlake και τη Lovato που ετοίμασαν νέα τραγούδια για την περίσταση. Από την άλλη η Lady Gaga θα αναλάβει να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αφού το είχε ξανακάνει 2016 στο Super Bowl και έλαβε διθυράμβους. 

Αυτή, φυσικά, δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία της Gaga με τον Biden. Πέραν του ότι η τραγουδίστρια υποστήριζε δημόσια τον Biden κατά την προεκλογική του εκστρατεία, το 2017 συνεργάστηκαν με τo Itsonus.org με θέμα τη σεξουαλική κακοποίηση. Τότε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε γράψει στο Twitter ''Τιμή μου να δουλέψω με μια γυναίκα με τόσο θάρρος, τη φίλη μου Lady Gaga. Με αυτή ηγέτη και τη δική σας βοήθεια μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπία''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση