ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Κυκλοφόρησε ένα νέο (μικρό) teaser του ''You''

Η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι φαν του ''You'' περιμένουν πώς και πώς την κυκλοφορία της 3ης σεζόν. Βασισμένη στα βιβλία της Caroline Kepnes, η σειρά ακολουθεί τον διαταραγμένο Joe πρώτα με την Beck και, μετά τον θάνατό της, τη νέα του ζωή στο Λος Άντζελες και τον έρωτά του με την Love. 

Τον Ιανουάριο του 2020 επιβεβαιώθηκε πως η σειρά θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν αλλά η πανδημία έβαλε την παραγωγή στον πάγο, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων επεισοδίων. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά το φθινόπωρο και τώρα μία εκ των δύο δημιουργών, η Sera Gamble, αποφάσισε να δώσει ένα μικρό teaser, ανεβάζοντας την πρώτη σελίδα του σεναρίου για το 10ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, με λεζάντα ''Πλησιάζουμε'', φροντίζοντας να καλύψει τον τίτλο του επεισοδίου με καρδιές. 

Στο τέλος της δεύτερης σεζόν ανακαλύψαμε πως ο Joe βρήκε τον δάσκαλό του με την Love η οποία αποκάλυψε πως και η ίδια είναι δολοφόνος και ότι περιμένει το παιδί του Joe, ενώ είδαμε και μια νέα γυναίκα σε διπλανό σπίτι να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του πρωταγωνιστή μας.

Μέχρι νεοτέρας, δείτε την ανάρτηση της Gamble. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sera Gamble (@seragamble)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
you  |  netflix  |  σειρές  |  teaser  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση