ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

''Κόπηκε'' ο Λευτέρης Πετρούνιας από το live των Ολυμπιακών

Το post του Πετρούνια και η ανακοίνωση της ΕΡΤ

newsroom must

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και κατάφερε να περάσει στον τελικό του αγωνίσματος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Ωστόσο η προσπάθεια του δεν μεταδόθηκε ποτέ από την ΕΡΤ στο live των αγώνων. 

Όπως ήταν φυσικό η κίνηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις σε σημείο που η ΕΡΤ αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις με επίσημη ανακοίνωση, διαβεβαιώνοντας πως θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη: «Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020»

Να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.333 και προκρίθηκε πρώτος για τον τελικό στις 2 Αυγούστου. Δείτε την συμμετοχή του, σε ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφόρησε. 

Στη συνέχεια ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο Instagram με στιγμιότυπα από τους αγώνες, αποφάσισε να σπάσει πλάκα με το γεγονός γράφοντας «Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά ! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα ! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου!» έγραφε η λεζάντα. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση