ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Κι όμως, δεν θα προβληθούν όλες οι κατηγορίες στα Oscars

Η νέα ανακοίνωση της Ακαδημίας

newsroom must

Αρκετές κατηγορίες των βραβείων Ακαδημίας δεν θα προβληθούν στην live μετάδοση της φετινής απονομής. Πιο συγκεκριμένα, τα Oscars αναγνωρίζουν 23 κατηγορίες, στο σύνολο, αλλά σχεδόν κάθε χρόνο υπάρχουν παράπονα και κριτικές για τη μεγάλη διάρκεια του σόου και αυτό φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν σταθερά πτώση τα τελευταία χρόνια. 

Οχτώ βραβεία θα απονεμηθούν όσο το σόου βρίσκεται εκτός αέρα και στη συνέχεια θα μπουν με μοντάζ στην τηλεοπτική μετάδοση. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης δεν θα δούμε τις κατηγορίες για ''Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους'', ''Animation Μικρού Μήκους'', ''Μοντάζ'', ''Μακιγι΄΄αζ / Μαλλιά'', ''Πρωτότυπης Μουσικής'', ''Σχέδιο Παραγωγής'', ''Live-Action Ταινία Μικρού Μήκους'' και ''Ήχου''.  

''Αντιλαμβανόμαστε πως αυτές οι αλλαγές ίσως προκαλέσουν ανησυχίες για ισότητα και δικαιοσύνη, αλλά σας ζητάμε να καταλάβετε πως στόχος μας είναι να βρούμε την ισορροπία όπου υποψήφιοι, νικητές, μέλη και τηλεθεατές μπορούν να απολαύσουν το σόου'' είπε ανάμεσα σε άλλα ο πρόεδρος της Ακαδημίας, David Rubin.

Δείτε την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Academy (@theacademy)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση