ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Κι όμως, αυτή η φωτογράφιση της Vogue έγινε μέσω... βιντεοκλήσης

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ως γνωστόν, το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της Βρετανικής Vogue φιλοξενεί 15 γυναίκες που προκαλούν την αλλαγή, επιλεγμένες προσεκτικά από τη Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle. Mία απ' αυτές τις γυναίκες είναι η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern. 

Αν δεις πάνω δεξιά στη φωτογραφία, θα δεις τον φωτογράφο Peter Lindbergh να φωτογραφίζει την Ardern μέσω βιντεοκλήσης, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στην ιστορία της Βρετανικής Vogue. Με τον ίδιο τρόπο τραβήχτηκε και η φωτογραφία της Ardern στο εξώφυλλο του ίδιου τεύχους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Το εξώφυλλο της Meghan Markle για την Vogue δεν είναι αυτό που νομίζεις

Η φωτογράφιση χρειάστηκε πολλές εβδομάδες, δεκάδες emails και κλήσεις σε ώρες που συμφωνούν και οι δύο, μιας και το Λονδίνο με το Auckland της Νέας Ζηλανδίας έχουν 11 ώρες διαφορά. Έγινε η ώρα 11 το βράδυ (ώρα Λονδίνου) και αφότου ο Lindberg τελείωσε έξι ακόμα φωτογραφίσεις. 

''Έκανα μερικές πειραματικές φωτογραφίσεις στο Παρίσι για να είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα ήταν καλό'' λέει ο Lindbergh και συμπληρώνει ''Ανησυχούσα λίγο πως θα ''χάναμε'' την ενέργεια της, πως θα έδειχνε ψυχρή και απόμακρη. Συζητήσαμε πρώτα λίγο παρόλο που δεν την άκουγα πολύ καλά. Χαμογελούσε και γελούσε συνεχώς''.


Ο Lindbergh φωτογραφίζει μέσω βιντεοκλήσης

Η Ardern, τo 2017, έγινε η νεαρότερη πρωθυπουργός του κόσμου στα 37 της χρόνια και η δεύτερη που γέννησε όσο ασκούσε τη θητεία της.

Μέσα στο τεύχος της Vogue, γράφει μια έκθεση για τις μοντέρνες ηγετικές ικανότητες: 

''Παρ' όλες τις πρωτιές μας, είμαι περήφανοι που είμαστε ένα έθνος όπου τα κορίτσια δεν θεωρούν εξωπραγματικό την ενασχόληση τους με την πολιτική ή την πολιτική ηγεσία'' λέει ανάμεσα σε άλλα. 

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X