ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

ΚΑΡΜΑ: Αυτά είναι τα βραβεία που κέρδισε η σειρά

«Ευχαριστούμε όλη την ομαδάρα του ΚΑΡΜΑ, συνεργείο και ηθοποιούς, που εργάστηκαν με τόσο μεράκι και προσήλωση», έγραψε μεταξύ άλλων η Χριστιάνα Αρτεμίου.

Μαρία Καραμάνου

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «ΚΑΡΜΑ» κατέκτησε δύο σημαντικά βραβεία, ενθουσιάζοντας το κοινό και την κριτική επιτροπή. Η δημιουργός της σειράς, Χριστιάνα Αρτεμίου, ανακοίνωσε με χαρά ότι το «ΚΑΡΜΑ» διακρίθηκε για την Καλύτερη Σκηνοθεσία και το Καλύτερο Σενάριο Ευρωπαϊκής Τηλεοπτικής Σειράς στο GOLDEN FEMI FILM FESTIVAL.

Το φεστιβάλ αυτό έχει ξεκινήσει μια πρωτοποριακή πορεία ως «καινοτόμος πολιτιστική εκδήλωση-φεστιβάλ», προσφέροντας μια μοναδική πλατφόρμα για την προβολή και τη διανομή αντισυμβατικών και επαγγελματικών ταινιών, φοιτητικών έργων, καθώς και έργων τέχνης που συνδυάζουν στοιχεία από την τέχνη, την επιστήμη, την αρχιτεκτονική, το design, την τεχνολογία, την παιδαγωγική, την εκπαίδευση, την οικολογία και την υγειονομική περίθαλψη.

Η βράβευση της σειράς είναι μια απόδειξη της ποιότητας και της δημιουργικότητας που χαρακτηρίζει την κυπριακή τηλεοπτική παραγωγή. Με μία ανάρτηση στο facebook, ανακοίνωσε τα βραβεία γράφοντας, «Ευχαριστούμε όλη την ομαδάρα του ΚΑΡΜΑ, συνεργείο και ηθοποιούς, που εργάστηκαν με τόσο μεράκι και προσήλωση για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχή μας να λειτουργήσει αυτό σαν πράσινο φως για τα κυπριακά κανάλια, να συνεχίσουν και να επενδύσουν ακόμα παραπάνω στις κυπριακες τηλεοπτικές παραγωγές». 

Μάλιστα, η σεναριογράφος Χριστιάνα Αρτεμίου, σε παλαιότερη συνέντευξη της για την δημιουργία της σειράς είχε αποκαλύψει πως, «Πάντα με γοήτευε και με απασχολούσε η σύνθεση και λειτουργία του ανθρώπινου μυαλού, πώς μπορεί μέσα σε μια στιγμή να «θολώσει» και να χάσει την ισορροπία του. Θεωρώ άξιον μελέτης το γεγονός πως ένας φιλήσυχος άνθρωπος, μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να μεταμορφωθεί στον πιο αδίστακτο δολοφόνο. Ίσως αυτό να με οδήγησε στο να ασχοληθώ με τα εγκλήματα. Ίσως και η ανάγκη για καταγραφή αληθινών γεγονότων που έχουν γίνει στον τόπο μας και η μικρή μας μνήμη τείνει να τα ξεχνά πολύ εύκολα και γρήγορα». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση