ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ημέρα της Mητέρας: 6 Ιδέες για δώρα εν καιρώ καραντίνας

Η ερχόμενη Κυριακή, 9 Μαΐου, είναι αφιερωμένη σε κάθε μητέρα και κάθε γυναίκα που αγάπησε και φρόντισε ένα παιδί.

Ριάνα Στυλιανού

Κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, η κάθε γυναίκα που έχει μεγαλώσει, έχει φροντίσει, έχει αγαπήσει ένα παιδί, ανεξαιρέτως αν το έφερε στον κόσμο ή όχι, έχει την τιμητική της. Είναι η μέρα που λέμε ένα σ ’αγαπώ, ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη, στο άτομο που αποκαλούμε μαμά. 

Φέτος ωστόσο όπως ήταν και πέρσι, η Γιορτή της Μητέρας θα είναι διαφορετική, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού μας εξανάγκασε να περιοριστούμε για ακόμα μια φορά στα σπίτια μας. Αλλά αυτό δεν πάει να πει πως οι επιλογές για να κάνουμε ένα δώρο στον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής μας είναι λίγες. 

Δείτε τις προτάσεις που σας συνιστούμε για να κάνετε treat τη μαμά σας εν καιρώ καραντίνας.  

1. Φτιάξτε της ένα λαχταριστό πρωινό και διασφαλίστε ένα όμορφο ξεκίνημα στην μέρα της. Μην ξεχάσετε όμως να πλύνετε και τα πιάτα! Αυτό θα το εκτιμήσει ακόμα περισσότερο. 

Brooke Lark on Unsplash

2. Αφιερώστε χρόνο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας μαζί με τη μητέρα σας. Βάψτε τα νύχια η μια της άλλης, κάντε μια μάσκα προσώπου απολαμβάνοντας ένα κρύο ρόφημα στην αυλή, ακούγοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη της μουσική.   

Raphael Lovaski on Unsplash

3. Πηγαίνετε για ένα road trip ή για ένα χαλαρό περπάτημα με καφέ στο χέρι. Πείτε τα νέα σας, απολαύστε τη φύση και απλά… enjoy the moment! 

Nigel Cohen on Unsplash

4. Φτιάξτε ένα λεύκωμα με διάφορες οικογενειακές φωτογραφίες και γράψτε μέσα, τους λόγους για τους οποίους είναι το σημαντικότερο πλάσμα του κόσμου για εσάς.  

Rirri on Unsplash

5. Χαρίστε της ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια ή μια γλάστρα για να φροντίζει και να έχει στο σπίτι για περισσότερο διάστημα. 

Andreas M on Unsplash

6. Εφόσον η εστίαση επαναλειτουργεί την επόμενη ημέρα, 10 του μήνα, κάντε κράτηση στο αγαπημένο της εστιατόριο.

Jay Wennington on Unsplash

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση