ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Η Χριστιάνα Μούζουρα μάς ''ξεναγεί'' στην νέα κυπριακή ταινία ''Forbidden''

Τι πρέπει να ξέρεις για την ταινία ''Forbidden'';

Μια νέα ταινία - κυπριακή παραγωγή - ετοιμάζεται να ξεκινήσει την κινηματογραφική της πορεία με την avant premiere της στις 19 Ιανουαρίου. Στο επίκεντρο βρίσκεται μια φιλάρεσκη παντρεμένη γυναίκα, η οποία δημιουργεί σχέση με ένα νεότερο άνδρα ψάχνοντας την περιπέτεια και τις έντονες συγκινήσεις που δεν βρίσκει πια στο γάμο της. Όταν συστήνει στη μικρότερή της αδελφή τον παράνομο εραστή της, παρουσιάζοντάς τον σαν απλώς φίλο, δε μπορεί να φανταστεί όσα θα ακολουθούσαν. Αυτό είναι το ''Forbidden'', μια ταινία του Ανδ΄ρεα Κολοκοτρώνης και το καστ περιλαμβάνει μια σειρά από γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς όπως οι Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Στέφανος Μιχαήλ, Φώτης Κάραλης, Βαλεντίνα Νικολάου, Κούλης Νικολάου, Μαρια Φιακά, Έλενα Παπαδοπούλου, Ανδρέας Βασιλείου αλλά και η Χριστιάνα Μούζουρα, με την οποία επικοινωνήσαμε για να μας ''ξεναγήσει'' στην ταινία μέσα από μερικές ερωτήσεις.

Τι μπορείς να μας πεις για την ταινία;
Ένα εγχείρημα που ξεκίνησε εν καιρό καραντίνας και ολοκληρώθηκε δεκαοκτώ μήνες αργότερα. Η ιστορία έχει βασικό άξονα πραγματικά γεγονότα που φυσικά έχουν συμπληρώσει κάποια στοιχεία μυθοπλασίας ώστε να δημιουργηθούν οι απρόβλεπτες εξελίξεις που εύχομαι να τις δείτε. Το ΄''Forbidden'' είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με δραματικές και κοινωνικές προεκτάσεις. Αφορά την αγάπη, το πάθος, την προδοσία, την εκδίκηση και την κάθαρση, βασικές αρχές αρχαίου δράματος. Βλέπουμε τους ηθοποιούς να ταλαντεύονται ανάμεσα στο νόμιμο και το παράνομο, τους γονείς να θρηνούν και να προσπαθούν για την συγχώρεση ώστε να αποφύγουν την κοινωνική απόρριψη. 

Γιατί να τη δούμε;
Να τη δείτε γιατί παίζω εγώ και είναι η πρώτη μου ταινία μεγάλου μήκους. Εκτός αυτού είναι ωραίο να στηρίζουμε τον τόπο μας και τις παραγωγές που προσπαθούν να γίνουν και γίνονται με κόπο. Επίσης είναι μια ταινία που μπορείς εύκολα να την παρακολουθήσεις, έχει μέσα δράση, δράμα, ανατροπές και εκπλήξεις. Πολύ σημαντικό είναι ότι θα δείτε να εμφανίζονται και να παίζουν αξιόλογοι ηθοποιοί Κύπριοι και Έλληνες ίσως σε ρόλους που δεν τους έχετε ξαναδεί. 

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις μόλις πήρες στα χέρια σου το σενάριο;
Μόνο πρώτη σκέψη υπήρχε, δεύτερη ούτε στιγμή. Η χαρά μου ήταν τεράστια και εννοείται δέχτηκα αμέσως τη πρόταση, διάβασα το σενάριο και παραβρέθηκα στα εκπληκτικά γυρίσματα. Ήταν και ενδιαφέρον γιατί πρώτη φορά θα συναντούσα τον σκηνοθέτη, τον Κολοκοτρώνη και εξεπλάγην με την οργάνωση και τις γνώσεις του. 

Τι ρόλο έχεις στην ιστορία;
Στην ιστορία υποδύομαι μια πόρνη. Δεν είναι όμως η “κλασική”, είναι πιο ευαίσθητη με αρχές, γι' αυτό και δεν έχει την εξέλιξη που θα πιστεύατε. 

Πιστεύεις πως έχει κάνει βήματα προόδου ο κινηματογράφος στην Κύπρο;
Φυσικά και έχει κάνει πρόοδο ο κινηματογράφος στην Κύπρο όπως και όλες οι τέχνες. Πλέον για έναν παραγωγό είναι πιο εύκολο πρακτικά στο να δημιουργήσει μια ταινία. Ωραίες και έξυπνες ιδέες υπήρχαν πάντα για σενάρια. Τώρα όμως στις μέρες μας που η τεχνολογία έχει τρομερή εξέλιξη τα πάντα είναι πιο εύκολα και από πρακτικό θέμα αλλά και από θέμα χρημάτων. Οι ταινίες όπως και η δική μας δεν γυρίστηκε σε φιλμ άρα το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο, και το κόστος παραγωγής και το κόστος του μοντάζ και άλλα τα οποία αν πάμε να τα αναλύσουμε θα θέλουμε πολλές σελίδες. Το γενικό συναίσθημα είναι ότι γινόντουσαν, γίνονται και θα γίνονται δουλειές με αγάπη και μεράκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση