ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η top δεκάδα του κυπριακού Netflix έχει κάτι για όλους

Τι επέλεξαν οι Κύπριοι αυτή την εβδομάδα;

O ''Lupin'' και ο ''Lucifer'' παραμένουν στις δύο πρώτες θέσεις της δεκάδας του κυπριακού Netflix, το ''Friends'' άρχισε να ανεβαίνει και βλέπουμε μια... εισβολή νέων ταινιών από διάφορα μέρη του κόσμου. Ανάμεσα στις 10, η νέα σειρά φαντασίας της πλατφόρμας, το ''Sweet Tooth'' αλλά και μια ταινία animation. Με άλλα λόγια, οι δέκα επιλογές μπορούν να ικανοποιήσουν τον θεατή όποια κι αν είναι τα γούστα του.

1.Lupin

H δίψα του Assane για εκδίκηση εξακολουθεί να υπάρχει, πάντα με στόχο τον Hubert Pellegrini. Στριμωγμένος όμως πλέον, πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτεί ένα νέο σχέδιο παρόλο που αυτό μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ίδια του την ζωή.

2. Lucifer

Στο δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν ο ίδιος ο Θεός έρχεται στη Γη, μυστικά έρχονται στο φως και πολλά θα θυσιαστούν. Με λίγα λόγια, η αγαπημένη σειρά φτάνει σε αποκορύφωμα μιας και η επόμενη, έκτη σεζόν, θα ολοκληρώσει την ιστορία.

3. Wish Dragon

Ο Din είναι αποφασισμένος να συναντήσει ξανά τον παιδικό του φίλο όταν ανακαλύπτει έναν δράκο που πραγματοποιεί ευχές. Αυτός στην πορεία του δείχνει την μαγεία των διάφορων πιθανοτήτων. 

4. Sweet Tooth

Δέκα χρόνια πριν, προκλήθηκε το απόλυτο χάος χάρη στο λεγόμενο ''Great Crumble''. Μετά απ' αυτό άρχισαν να εμφανίζονται μυστηριώδη μωρά - υβρίδια, γεννημένα μισά άνθρωποι και μισά ζώα. Δέκα χρόνια μετά, ο Gus ζει πλέον απομονωμένος σε ένα σπίτι στο δάσος και συναντά έναν μοναχικό ταξιδιώτη, τον Jepperd. Μαζί ξεκινούν μια επική περιπέτεια σε ό,τι απέμεινε από την Αμερική, αναζητώντας απαντήσεις για την προέλευση του Gus και το παρελθόν του Jepperd.

5. Awake

Πραγματεύεται έναν κόσμο όπου ξεσπά το απόλυτο χάος όταν ένα παγκόσμιο γεγονός θέτει εκτός λειτουργίας όλες της ηλεκτρονικές συσκευές και διαγράφει από τους ανθρώπους την δυνατότητα του ύπνου. Μια πρώην στρατιωτικός όμως, η Jill, ίσως κρατά το κλειδί για τη σωτηρία της ανθρωπότητας και αυτό μπορεί να μην είναι άλλο από την ίδια της την κόρη.

6. StartUp

Μια προσπάθεια να γίνει ξέπλυμα κλεμμένων χρημάτων, χρηματοδοτεί ένα κρυπτονόμισμα που βάζει επιχειρηματίας να συνεργάζονται με έναν διεφθαρμένο αστυνομικό και μια ομάδα από το Μαϊάμι. 

7. Black and Blue

Μια καινούργια αστυνομικός κατά λάθος καταγράφει διεφθαρμένους αστυνομικούς να διαπράττουν μια δολοφονία. Τότε γίνεται αυτόματα στόχος, στην προσπάθεια να τις πάρουν τα πλάνα.

8. Skater Girl

Όταν μια έφηβη στην αγροτική Ινδία ανακαλύπτει το skateboarding, η ζωή της αλλάζει για πάντα. Αντιμετωπίζει όμως δυσκολίες, ακολουθώντας το όνειρο της για να βοηθήσει τα παιδιά του χωριού της και να διαγωνιστεί σε έναν εθνικό διαγωνισμό. 

9. Friends

Οι περιπέτειες μιας παρέας έξι φίλων όσο ζουν την καθημερινότητά τους στη Νέα Υόρκη, μέσα σε δέκα σεζόν.

10. Believe Me: The Abduction of Lisa McVey

Μια τρομακτική απαγωγή και μια απόδραση που κόβει την ανάσα, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Μια έφηβη στην Φλόριντα προσπαθεί να πείσει την οικογένεια της και τις Αρχές πως λέει αλήθεια για όσα έζησε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση