ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Η Σοφία Πατσαλίδου στο soundtrack της πολυβραβευμένης ταινίας «Sunrise in Kimmeria»

Με τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Σάιμον Φαρμακά και μουσική του συνθέτη Άδωνη Αλετρά, η Σοφία Πατσαλίδου ερμηνεύει τα τραγούδια στο soundtrack της πολυβραβευμένης κινηματογραφικής ταινίας «Sunrise in Kimmeria», η οποία συμμετείχε με επιτυχία σε πολλά διεθνή φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική.

Η ερμηνευτική συμμετοχή της Σοφίας Πατσαλίδου στην ταινία, δεν είναι τυχαία, καθώς οι δημιουργοί έψαχναν τη φωνή η οποία θα μπορούσε να αποδώσει με ιδιαίτερη ευαισθησία και λεπτότητα τα κομμάτια του soundtrack της ταινίας, μεταφέροντας με ακρίβεια τις συναισθηματικές εικόνες που εκφράζουν οι στίχοι και η μελωδία των τραγουδιών. Αν και ασχολείται κυρίως με ξένο ποπ ρεπερτόριο, η Σοφία ερμήνευσε, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμά της, τα τραγούδια, συμβάλλοντας στο άρτια καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και το επιτυχημένο δέσιμο της μουσικής του Άδωνη Αλετρά με την εικόνα του Σάιμον Φαρμακά.

Η ταινία, η οποία βραβεύθηκε ως η καλύτερη κυπριακή ταινία στο «Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Κύπρου 2018» απέσπασε επίσης το «Βραβείο Kαλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη» στο 17ο Φεστιβάλ Nachalo της Αγ. Πετρούπολης, το βραβείο «Best Feature Film» στο 20ο Φεστιβάλ της Lucania και το «Βραβείο Κοινού» στο Φεστιβάλ του Σακραμέντο.

Η ταινία «Sunrise in Kimmeria» προβάλλεται στην Κύπρο, στα σινεμά Πάνθεον και ΡΙΟ από τις 10 Οκτωβρίου 2019.

Σύνδεσμοι τραγουδιών:
Δεν ξέρω πως να σ ’αγαπώ

Το Ταξίδι

Σύνδεσμοι ταινίας:

http://sunriseinkimmeria.com/

https://pantheon-theatre.com/en/event/sunrise-in-kimmeria/

https://www.imdb.com/title/tt4800378/

https://www.soldoutticketbox.com/sunrise-in-kimeria/?lang=en

https://www.facebook.com/Kimmeria2018/

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X