ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Η Shela είναι η νέα τρανς πρωταγωνίστρια της Marvel

Η ηρωίδα θα πρωταγωνιστεί με την καλύτερή της φίλη και σύντροφο Morgan και με μια γενετικά τροποποιημένη χελώνα

Στο πλαίσιο της νέας σειράς κόμικ «Marvel's Voices: Pride» που πλασάρεται από την πασίγνωστη εταιρεία παραγωγής κινουμένων σχεδίων, η πρωταγωνίστρια που θα γνωρίσει το κοινό θα είναι τρανς.

Το όνομα της νέας υπερηρωίδας θα είναι Shela Sexton (πλασάρεται και ως Escapade) και σύμφωνα με τη Jane Anders, τη γυναίκα που την επινόησε, στο νέο καρτούν θα εμφανίζονται αρκετοί νέοι κουήαρ χαρακτήρες.

Mιλώντας στο Marvel.com, η Anders περιέγραψε τη Sexton ως μία ηρωίδα με έντονο το αίσθημα του δικαίου, με πλήρη αφοσίωση στους φίλους της και με μαγικές ικανότητες να μεταλλάσσεται και να αλλάζει υπό τις περιστάσεις.

 

 

«Αν την κρατάς υπό την απειλή του όπλου, μπορεί να το αντιστρέψει, ώστε να σε κρατάει αυτή υπό την απειλή του όπλου και αν είσαι ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης και σε πλησιάσει, τότε μπορεί να γίνει αυτή η Δήμαρχος της Νέας Υόρκης» είπε η Anders.

Η Shela θα πρωταγωνιστεί μάλιστα στο πλευρό της καλύτερής της φίλης και συντρόφου της, η οποία θα είναι επίσης μεταλλαγμένη τρανς, της Morgan Red ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και μια γενετικά τροποποιημένη χελώνα, η Hibbert.

 

 

Όπως έχει γραφτεί ο χαρακτήρας η Shela έχει βιώσει απόρριψη σε κοινωνικό επίπεδο λόγω του γεγονότος ότι είναι τρανς, αλλά ζει μέσα σε μια κοινότητα που την αγαπά και τη στηρίζει και σύμφωνα με τις δηλώσεις της Anders αυτό είναι το βασικό μήνυμα που επιχειρείται να σταλεί μέσω του κόμικ.

 

To Marvel's Voice: Pride αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lorraine Cink (@lorrainecink)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Toni (@glazednotes)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση