ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η πρώτη κωμική ταινία του Leonardo DiCaprio δεν είναι ακριβώς κωμωδία

Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς είναι γεγονός

Στις αρχές του 2020 αρχίσαμε να ακούμε για μια ταινία - κωμωδία φαντασίας - που θα περιλάμβανε ένα δυνατό καστ ηθοποιών και θα εστίαζε σε δύο αστρονόμους που προσπαθούν να προειδοποιήσουν τον κόσμο για την επικείμενη καταστροφή του πλανήτη. Πρώτα ανακοινώθηκε η Jennifer Lawrence, μετα ο Leonardo DiCaprio. Μέσα στο 2020 στο καστ εντάχθηκαν οι Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi (κοινώς Kid Cudi), Cate Blanchett και Meryl Streep, και η αναμονή μας δεν μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. 

Η επίσημη υπόθεση έχει ως εξής: ''Ένας καθηγητής αστρονομίας (DiCaprio) και μια μεταπτυχιακή φοιτήτρια (Lawrence) ανακαλύπτουν έναν τεράστιο κομήτη, ο οποίος θα συγκρουστεί με τη Γη σε έξι μήνες, προκαλώντας ολοκληρωτική καταστροφή. Προσπαθώντας να προειδοποιήσουν τον κόσμο, ξεκινούν από τον Λευκό Οίκο''. 

Είναι η πρώτη ταινία του DiCaprio με το Netflix και η πρώτη κωμωδία της καριέρας του. Παρακολουθώντας την όμως αντιλαμβάνεσαι πως δεν πρόκειται ακριβώς για κωμωδία. Για την ακρίβεια είναι μια ταινία που σατιρίζει τα media, τους πολιτικούς και την γενική αδιαφοριά για την κλιματική αλλαγή. Υπάρχουν κωμικά στοιχεία και είναι μια απολαυστική ταινία παρά τις σχεδόν δυόμιση ώρες διάρκειας. που παράλληλα σε βάζει σε σκέψεις για το τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και κατά πόσο αυτά που βλέπουμε στην ταινία θα γίνονταν στ' αλήθεια σε μια τέτοια κατάσταση. 

Το καστ είναι εξαιρετικό στους ρόλους τους παρόλο που μοιάζουν σαν καρικατούρες πραγματικών προσώπων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως παρά το εντυπωσιακό της λίστας των ηθοποιών, βασικοί χαρακτήρες πέραν από την Lawrence και τον DiCaprio είναι η Streep, η Blanchett, o Hill και ο Morgan. Οι υπόλοιποι έχουν μικρότερους ρόλους.

Αξίζει όμως να την δεις στο επόμενο movie night.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση