ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix είναι γεγονός

Έρχεται στην Ευρώπη αλλά όχι στην Ελλάδα

Μαρία Σάββα

Η πρώτη ελληνική ταινία με όνομα «The waiter» ανοίγει τις πόρτες σε πολλές άλλες ελληνικές παραγωγές, μετά την συμφωνία του σκηνοθέτη Στηβ Κρικρή, με την online steaming πλατφόρμα. Στην ταινία θα λαμβάνουν μέρος ο Άρης Σερβετάλης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Chiara Gensini, ο Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, η Mαρία Καλλιμάνη και ο Αντώνης Μυριάγκος.

Η ταινία αυτή διέπρεψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και την ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και αναγνωρίστηκε από το ίδιο το Netflix, το οποίο πρόκειται να προβάλλει το «The Waiter» σε 17 χώρες της Ευρώπης.

Ενώ η παραγωγή είναι ελληνική, για τους Έλληνες συνδρομητές της πλατφόρμας δεν θα είναι διαθέσιμη η ταινία. Πιο συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε ότι οι χώρες στις οποίες προβάλλεται μέσω του Netflix είναι οι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία/Σλοβακία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση