ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Η Kamala Harris παρακινεί τα παιδιά να εξερευνήσουν το διάστημα

Η Kamala Harris παρουσιάζει ειδικό αφιέρωμα στο YouTube για την εξερεύνηση του διαστήματος: "Μου αρέσει η ιδέα της εξερεύνησης του άγνωστου", τονίζει η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η οποία είναι επίσης επικεφαλής του Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου Διαστήματος.

Στο αφιέρωμα "Get Curious with Vice President Harris" που άρχισε την περασμένη εβδομάδα στο YouTube Originals Kids & Family η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σύμφωνα με το ΚΥΠΕ ακολουθεί μια ομάδα παιδιών σε κυνήγι θησαυρού με στοιχεία που παραδίδει ο αστροναύτης της NASA, Σέιν Κίμπρο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

"Η μητέρα μου ήταν επιστήμονας. Μας έπαιρνε στο εργαστήριο μαζί της τα Σαββατοκύριακα και μετά το σχολείο, γιατί έπρεπε να δουλεύει πολλές ώρες", εμφανίζεται στο τρέιλερ να λέει στα παιδιά η Harris.

"Θα μάθουμε τόσα πολλά καθώς είμαστε ολοένα και πιο περίεργοι και ενδιαφερόμαστε για τις δυνατότητες των ανακαλύψεων και του έργου που μπορούμε να κάνουμε στο διάστημα. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που με ενθουσιάζουν περισσότερο" προσθέτει. Η ομάδα των παιδιών με τη βοήθεια του Σέιν Κίμπρο, αφού εντοπίσει τα τμήματά του θα συναρμολογήσει ένα τηλεσκόπιο.
Το Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο Διαστήματος, ιδρύθηκε υπό τον πρόεδρο των ΗΠΑ George Bush.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση