ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Η καινοτόμα και eco-friendly κίνηση της Lorde με το νέο της album

Δεν θα κυκλοφορήσει CD με την μορφή που το ξέρουμε

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο της album, η Lorde επιστρέφει στις 20 Αυγούστου με τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο της, με τίτλο ''Solar Power'', και μαζί με την ανακοίνωση μάς αποκάλυψε τα καινοτόμα πλάνα της για την κυκλοφορία του. 

''Το album είναι μια γιορτή του φυσικού κόσμου, μια προσπάθεια να αθανατοποιήσει τα βαθιά συναισθήματά μου όταν βρίσκομαι έξω'' γράφει η τραγουδίστρια στην επίσημη ανακοίνωση.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει το album σε δίσκο αλλά σε ένα ''φιλικό προς το περιβάλλον μουσικό κουτί'' με οπτικό περιεχόμενο, χειρόγραφες σημειώσεις, φωτογραφίες και μια κάρτα για να μπορούν οι fans της να κατεβάσουν τα τραγούδια. ''Αποφάσισα από νωρίς πως ήθελα να δημιουργήσω κάτι που δεν θα βλάπτει το περιβάλλον, μια καινοτόμα εναλλακτική στο CD. Ήθελα αυτό το μουσικό κουτί, παρόμοιο σε μέγεθος, σχήμα και τιμή με ένα CD, που θα είναι όμως ξεχωριστό και να ταιριάζει στην συνεχώς εξελισσόμενη φύση του μοντέρνου album''. Επιπλέον, όσοι αγοράσουν αυτό το μουσικό κουτί θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε δύο επιπλέον τραγούδια. 

Προς το παρόν, το πρώτο single που έχει τον ίδιο τίτλο με το album, κυκλοφόρησε στις 10 Ιουνίου με το πολυσυζητημένο εξώφυλλο με τα... οπίσθια της τραγουδίστριας (που θα είναι επίσης και το εξώφυλλο του album). 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση