ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Η Eurovision του 2021 θα γίνει στο Rotterdam με περιορισμένο τρόπο

Κάποιες από τις συμμετέχουσες χώρες ίσως υποβάλουν μαγνητοσκοπημένη την ερμηνεία του τραγουδιού τους.

Η Ολλανδία θα φιλοξενήσει τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μετά την νίκη του Ολλανδού τραγουδιστή και συνθέτη Ντάνκαν Λόρενς στη διοργάνωση του 2019 με τον τραγούδι "Arcade". Μετά από την περσινή ακύρωσή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο φετινός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ως εξής, οι ημιτελικοί στις 18 και 20 Μαΐου και ο τελικός στις 22 Μαΐου, με τη συμμετοχή 41 χωρών.

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα γίνει με περιορισμένη μορφή στο Rotterdam τον Μάιο λόγω των μέτρων που σχετίζονται με την πανδημία της COVID-19. Οι ερμηνείες κάποιων τραγουδιών θα πραγματοποιηθούν στην πόλη στις 18, 20 και 22 Μαΐου, με τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, χωρίς όμως να διευκρινίζεται εάν θα επιτρέπονται θεατές. 

Κάποιες από τις συμμετέχουσες χώρες ίσως υποβάλουν μαγνητοσκοπημένη την ερμηνεία του τραγουδιού τους.

«Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision σίγουρα θα επιστρέψει αυτό τον Μάιο παρά την πανδημία αλλά, στις συνθήκες που επικρατούν, είναι δυστυχώς αδύνατον να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει», ανέφερε σε ανακοίνωση ο Μάρτιν Έστερνταλ, ο εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού. ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση