ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Elton John και του Olly Alexander μας άφησε άφωνους

Δείτε την εμφάνισή τους στα Brit Awards.

newsroom must

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις ever έκαναν στα βραβεία Brit ο Elton John με τον Olly Alexander, «αναγκάζοντας» το Twitter να πάρει φωτιά.

Οι δύο είχαν μια άψογη συνεργασία για την παρουσίαση ενός τετράλεπτου τραγουδιού το οποίο χαρακτηρίστηκε αν όχι μόνο η ωραιότερη στιγμή της βραδιάς αλλά και η ωραιότερη εμφάνιση που έγινε ποτέ στα βραβεία. Ένα εντυπωσιακό show με την διασκευή του τραγουδιού “It’s a sin”.

Να πούμε πως δεν επέλεξαν τυχαία το τραγούδι, καθώς είχαν ηχογραφήσει το ντουέτο με παραγωγούς τους Pet Shop Boys και τον Steward Price,με τα έσοδα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν στο ίδρυμα του Elton John για καταπολέμηση του AIDS (ιδρύθηκε από το 1992 - ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους οργανισμούς στον κόσμο).

Ο σύζυγος του Sir, David Furnish, κάνοντας την εισαγωγή στο show είπε, «Παλεύοντας μαζί, έχουμε αλλάξει τον κόσμο. Σήμερα, ο ιός HIV δεν είναι πλέον θανατική ποινή. Ο αγώνας συνεχίζεται έως ότου μπορούμε να εξαλείψουμε το στίγμα, την άγνοια, τον φόβο και τον ίδιο τον ιό για πάντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση