ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Η δουλειά που έκανε η Courteney Cox πριν το «Friends» που την έκανε εκατομμυριούχο

Δεν πάει ο νους σας!

newsroom must

Η Courteney Cox αποκαλύφθηκε πρόσφατα πως πολύ πριν τα Φιλαράκια, ήταν ήδη εκατομμυριούχος καθώς η ίδια ήταν διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, ακινήτων δηλαδή που η ίδια αγόραζε και στη συνέχεια τα πουλούσε.

Συγκεκριμένα, πριν ξεδιπλώσει το υποκριτικό της ταλέντο στη σειρά ''Friends'' που την καθιέρωσε, η ηθοποιός ασχολήθηκε με τις ανακαινίσεις σπιτιών. Μία ασχολία που της επέφερε αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Την αποκάλυψη, ότι η διάσημη ηθοποιός αγόραζε σπίτια, τα ανακαίνιζε και μετά τα πουλούσε, έκανε ο συνάδελφός της και πρώην συμπρωταγωνιστή της, Robert Duncan McNeill.

Μιλώντας στο podcast The Delta Flyers είπε πως τη δεκαετία του ’80 είχε βρει αυτόν τον τρόπο για να βγάζει χρήματα και μάλιστα αρκετά εκατομμύρια.

«Τότε κάναμε πολύ παρέα. Ήταν ήδη ηθοποιός αλλά δεν έβγαζε αρκετά χρήματα. Μόλις κατάφερε και αγόρασε ένα σπίτι, το έφτιαξε, το ανακαίνισε ριζικά και μετά αποφάσισε να το πουλήσει» ανέφερε.

«Όταν είδε ότι έβγαλε κάποια χρήματα αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα. Της άρεσε πολύ να τα διακοσμεί και να τα αλλάζει. Έβαζε το προσωπικό της γούστο και μετά τα πουλούσε με ευκολία» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Λίγο μετά υπέγραψε στα Φιλαράκια και έβγαζε ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο, δεν είχε ανάγκη να πουλά σπίτια».

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση