ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Η Caitlyn Jenner τραγούδησε ''Tik Tok'' και η αντίδραση της Kesha είναι must see!

Το απολαυστικό βίντεο που έγινε viral

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

To 2009, πολύ πριν εμφανιστεί το κοινωνικό δίκτυο ''TikTok'', το τραγούδι ''Tik Tok'' της Kesha ήταν το φαινόμενο της εποχής. Άπειρα ραδιοφωνικά plays, μεγάλο χιτ στα clubs, γενικά θεωρείται ένα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του 2000. Κατά καιρούς ακούσαμε πολλές διασκευές, επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές, και η Kesha πάντα απολάμβανε τις προσπάθειες του κόσμου. 

Τώρα, η Caitlyn Jenner τραγούδησε το συγκεκριμένο τραγούδι στην πρώτη της εμφάνιση στο παιχνίδι ''The Masked Singer'' και η τραγουδίστρια δεν φάνηκε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Σε ένα βίντεο βλέπουμε την Kesha να αντιδρά στην εμφάνιση της Jenner, και πιο συγκεκριμένα σε ένα meme που έγραφε ''Η Debbie από το λογιστήριο ξεσαλώνει στο πάρτι του γραφείου'' και οι αντιδράσεις της είναι άκρως απολαυστικές. 

Παρόλο που δεν είπε κάτι, το βίντεο της Kesha έγραφε ''Ζω για διασκευές και ζω για αυτό το outfit... αλλά... πρέπει να φύγω''. 

Για τα πρακτικά, να πούμε πως το ''The Masked Singer'' είναι ένας διαγωνισμός όπου οι διάσημοι συμμετέχοντες τραγουδούν μασκαρεμένοι, έτσι ώστε οι κριτική επιτροπή να μπορεί να μαντέψει ποιος κρύβεται στην στολή. H Jenner αποχώρησε μετά απ' αυτή την εμφάνιση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kesha  |  caitlyn jenner  |  tiktok  |  tik tok  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση