ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η Billie Eilish και το τραγούδι του 007 είναι εδώ

Το τραγούδι έγραψε η Billie μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη και αδελφό της Finneas O'Connell

Δεν την προλαβαίνουμε! Η φετινή βασίλισσα των Grammy’s η 18χρονη Billie Eilish μετά τα 4 βραβεία που κέρδισε και την εκπληκτική της ερμηνεία στα Oscars με το τραγούδι «Υesterday» μέσα σε χρόνο ντετέ μας έφερε και το τραγούδι διαμάντι της 25ης ταινίας του James Bond με τίτλο, «Νο time to Die».

Εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε μετά που το ακούσαμε για πρώτη φορά. Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της παραγωγής για το ποιος πρόκειται να ερμηνεύσει το εμβληματικό κομμάτι της ταινίας το έχουμε έτοιμο στο «πιάτο» μας.

Το τραγούδι έγραψε η Billie μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη και αδελφό της Finneas O'Connell το οποίο άρχισαν να δουλεύουν πριν την ανακοίνωση.

Η εκπληκτική και ιδιαίτερη ερμηνεία της Billie η οποία συνηθίζει να τραγουδάει σε χαμηλούς τόνους ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο του τραγουδιού που συνηθίζει να έχει η ταινία.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλη του 2020 και είναι η τελευταία στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο καταπληκτικός Daniel Craig.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Cary Joji Fukunaga ενώ μαζί με τον Craig θα παίζουν και οι Rami Malek και Christoph Waltz.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση