ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

H Madonna σε ταινία για τη ζωή της

Αυτό είναι το επόμενο βήμα της

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η ζωή της πάντα δημιουργούσε συζητήσεις και οι επιλογές της πολλές φορές προκαλούν αντιδράσεις ακόμα και σήμερα. Αυτό το αναγνωρίζει και η ίδια η Madonna, μάλλον, αφού βρίσκεται στα πρώτα στάδια δημιουργίας μιας αυτοβιογραφικής ταινίας, στο σενάριο της οποίας είναι η βραβευμένη με Όσκαρ Diablo Cody. 

Με πέντε δεκαετίες επιτυχημένης μουσικής πορείας και διάφορες προσπάθειες σε σκηνοθεσία και υποκριτική, το γεγονός ότι αποφάσισε να σκηνοθετήσει μόνη της μια ταινία για τη ζωή της είναι κάτι σπάνιο. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις βιογραφικών ταινιών μεγάλων σταρ, οι ίδιοι οι σταρ λειτουργούν απλά ως σύμβουλοι, η Madonna φαίνεται πως θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Η άτιτλη, μέχρι στιγμής, ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω της Universal Pictures και οτιδήποτε άλλη πληροφορία για την ταινία είναι προς το παρον άγνωστη.

''Θέλω να αποτυπώσω την συναρπαστική πορεία που μου έφερε η ζωή σαν καλλιτέχνη, σαν μουσικό, σαν χορεύτρια, σαν άνθρωπο που προσπαθεί να βρει τη θέση της στον κόσμο. Ο πυρήνας της ταινίας θα είναι σίγουρα η μουσική. Η μουσική με κρατά εν κινήσει, και η τέχνη με κρατά ζωντανή. Υπάρχουν τόσες ανέκδοτες ιστορίες, και ποιος καλύτερος να τις πει από εμένα; Είναι σημαντικό να μοιραστώ το roller coaster της ζωής μου με τη δική μου φωνή και το δικό μου όραμα'' είπε η Madonna σε επίσημη ανακοίνωση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή η Madge εργάζεται πάνω στο σενάριο μαζί με την Cody. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X