ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

H Kristen Stewart ξεκίνησε γυρίσματα στην Ελλάδα

Η επίσημη ανακοίνωση

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Kristen Stewart, μαζί με τον Viggo Mortensen και την Léa Seydoux, πρωταγωνιστεί στην ταινία ''Crimes of the Future'' του David Cronenberg αι τα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει ήδη, λαμβάνουν εξ ολοκλήρου χώρα στην Αθήνα κατά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. 

«Καθώς ξεκινάμε τα γυρίσματα του Crimes Of The Future, μόλις δύο ημέρες σε αυτή τη νέα περιπέτεια με τον David Cronenberg, αισθανόμαστε σαν να συμμετέχουμε σε μια ιστορία, στην οποία συνεργάστηκε με τον Samuel Beckett και τον William Burroughs, αν αυτό ήταν δυνατό», δήλωσε ο Viggo Mortensen. «Παρασυρόμαστε σε έναν κόσμο που δεν μοιάζει με αυτόν ή με οποιονδήποτε άλλο, και όμως είναι ένας κόσμος που τον αισθάνεσαι περίεργα οικείο, άμεσο και αρκετά πειστικό. Ανυπομονώ να δω πού θα καταλήξουμε» ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής, Serendipity Point Films. 

H ταινία λαμβάνει χώρα σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον όπου οι άνθρωποι ζουν σε ένα νέο συνθετικό περιβάλλον. Μια πάθηση δίνει στους ανθρώπους άπειρες δυνατότητες και κάποιοι το ''αγκαλιάζουν'' ενώ άλλοι το κρύβουν. Όπως είχαμε αναφέρει, ο Cronenberg τη δεκαετία του '70 είχε γυρίσει για πρώτη φορά την συγκεκριμένη ταινία, με το στόρι που αφορά μια παγκόσμια πανδημία που χτυπά απρόσμενα τον πλανήτη. Η διασκευή που θα γυριστεί τώρα θα είναι προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της εποχής. Επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πότε θα είναι η πρεμιέρα, αλλά υπολογίζουμε σε 1 με 2 χρόνια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση