ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

H Beyoncé σε ταινία - έκπληξη με το Disney+

Tι ετοίμασε αυτή τη φορά η Bey;

Λίγες μέρες μετά την απρόσμενη κυκλοφορία του single ''Black Parade'', η Beyoncé ανακοίνωσε ακόμα κάτι για το εγγύς μέλλον. Με την κυκλοφορία ενός τρέιλερ, η Bey ανακοίνωσε το φιλμ ''Black is King'' που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 31 Ιουλίου. 

Πίσω στο 2019, η Beyoncé επιμελήθηκε το soundtrack της live action ταινίας ''The Lion King'', με τραγούδια δικά της αλλά όχι μόνο. Η συλλογή των τραγουδιών κυκλοφόρησε σαν album με τίτλο ''The Gift'' και τώρα οπτικοποιήθηκε και θα παρουσιαστεί σαν φιλμ στην πλατφόρμα streaming της Disney. Το φιλμ εμπνέεται από τα διδάγματα του ''The Lion King'' και παρουσιάζει μια ιστορία ''για τους μικρούς βασιλιάδες και τις μικρές βασίλισσες του σήμερα, που αναζητούν το δικό τους στέμμα'' όπως γράφει η επίσημη ανακοίνωση. 

Δείτε το τρέιλερ. 

''Τα ταξίδια των μαύρων οικογενειών μέσα στο χρόνο, δοξάζονται σε μια ιστορία για την υπερβατική πορεία ενός νεαρού βασιλιά, που έρχεται αντιμέτωπος με την προδοσία, την αγάπη και την προσωπική ταυτότητα. Οι προγόνοι του τον καθοδηγούν στο πεπρωμένο του, και με τα διδάγματα του πατέρα του και την καθοδήγηση από την παιδική του αγάπη, βρίσκει τη δύναμη που χρειαζόταν για να διεκδικήσει το σπίτι και τον θρόνο του'' λέει η επίσημη περίληψη, και με άλλα λόγια θα είναι μια νέα εκδοχή του ''The Lion King''. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Bey οπτικοποιεί ένα ολόκληρο album. Το πιο πρόσφατο της album, το ''Lemonade'' του 2016, μετατράπηκε σε φιλμ που πραγματευόταν τις θεματικές του κάθε τραγουδιού ξεχωριστά, ενώ για το album του 2013 με τίτλο το όνομα της κυκλοφόρησε βίντεο κλιπ για όλα τα τραγούδια της. Το ίδιο έκανε και με το δεύτερο album της, ''B'Day'' το 2006.

Το ''Black is King'' λοιπόν, με εμφανίσες απ' όλους τους τραγουδιστές που συμμετείχαν στο ''The Gift'' και μερικούς ακόμα γκεστ, μετά από ένα χρόνο παραγωγής θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
beyonce  |  the lion king  |  disneyplus  |  ταινία  |  φιλμ  |  μουσική  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση