ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λινό πουκάμισο και kitty heels
 

H Angelina Jolie, πιο fun από ποτέ, μάς δείχνει τι έχει μέσα η τσάντα της

Το απολαυστικό βίντεο της Vogue

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι γνωστή για τις ταινίες της, για την φιλανθρωπική της δράση, για τις σχέσεις της, αλλά σπάνια την βλέπουμε τόσο χαλαρή. Φυσικά, όσες φορές την είχαμε δει σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις ήταν πάντα ευδιάθετη, αλλά το τελευταίο βίντεο της βρετανικής Vogue μάς δίνει μια νέα οπτική της ηθοποιού. 

Μιλάμε για την Angelina Jolie που κοσμεί το τεύχος Φεβρουαρίου της βρετανικής έκδοσης της Vogue, και για το βίντεο που συνόδευσε την δημοσίευση των δύο εξωφύλλων της. Το εν λόγω βίντεο, μέρος της σειράς ''In the Bag'' της Vogue, μάς παρουσιάζει την ηθοποιό πιο χαλαρή και χαμογελαστή από ποτέ, να δείχνει τι έχει μέσα στη τσάντα της. 

Όπως λέει με χιούμορ η ίδια στην αρχή του βίντεο, επέλεξε να... αδειάσει την Celine τσάντα της και όχι την ''τσάντα της μαμάς'' που κουβαλά συχνά μαζί της. ''Συνήθως έχω μέσα σνακ, κινητά, βιβλία, T-Shirts, όλα όσα μπορείς να φανταστείς'' είπε για την άλλη, μεγάλη τσάντα. Αντί αυτών, μέσα στην Celine έχει μαζί της αγαπημένα λαδάκια προσώπου και γυαλιά ηλίου, εκτός των άλλων. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
angelina jolie  |  vogue  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση