ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Gucci: Ανησυχίες της οικογένειας για την επερχόμενη ταινία

Εξέφρασε τις ανησυχίες της η Patrizia Gucci

newsroom must

Αν και η αναμονή είναι τεράστια για τους φίλους της μόδας και του κινηματογράφου, για την προβολή της ταινίας “House of Gucci”, η οικογένεια όμως φαίνεται να εκφράζει κάποιες ανησυχίες αναφορικά με το περιεχόμενό της.

Όπως αναφέρουν πηγές, τα δισέγγονα του Gucciο Gucci, φοβούνται μήπως η ταινία ξεπεράσει τα όρια του πως είχαν διαδραματιστεί κάποια γεγονότα, και «εισβάλει βίαια» στις προσωπικές ιστορίες της οικογένειας.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Ridley Scott και εστιάζεται στην δολοφονία του Maurizio, εγγόνου του σχεδιαστή μόδας (Guccio Gucci) και στην εμπλοκή της πρώην γυναίκας του Patrizia στη μηχανορραφία της δολοφονίας για την οποία τελικά καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακής. Στην ταινία πρωταγωνιστεί και η αγαπημένη τραγουδίστρια Lady Gaga ως Patrizia Reggiani με τον Adam Driver.

Με αυτό το δεδομένο σαν γνώμονα φαίνεται να εξέφρασε τις ανησυχίες της η Patrizia Gucci (ξαδέλφη του Maurizio) δηλώνοντας απογοητευμένη στο Associated Press αφού πιστεύει πως γίνεται εκμετάλλευση του ονόματος και της προσωπικής τους τραγωδίας για να βγάλουν κέρδος, χαρακτηριστικά είπε «Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, ιδιωτικότητα. Μπορούμε να συζητήσουμε για τα πάντα, αλλά υπάρχει και ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπεραστεί».

Μάλιστα ακούγεται έντονα η φήμη ότι η ίδια προσπάθησε να προσεγγίσει τη γυναίκα του Ridley Scott (Giannina Facio), έτσι ώστε να πάρει πληροφορίες για τη μεταφορά του βιβλίου στον κινηματογράφο, χωρίς όμως να λάβει κάποια απάντηση από την ίδια, ούτε από την παραγωγή. Αυτό είναι και το γεγονός που απασχολεί πολύ την οικογένεια.

Η Patrizia Gucci στην συνέχεια είπε και για το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό «Θα εξαρτηθεί από το περιεχόμενο της ταινίας καθώς μέχρι τώρα τα αναπάντητα ερωτήματα από τη μεριά της εταιρείας παραγωγής μας έχουν θορυβήσει».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by House Of Gucci (@theguccimovie)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση