ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

GNTM 4: Ο παίκτης που κατάφερε να ''λυγίσει'' την πιο αυστηρή κριτή με την ιστορία του

Που δεν είναι άλλη από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

newsroom must

Οι auditions του GNTM 4 φτάνουν σιγά σιγά στο τέλους τους, κι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπήρξε μία συγκινητική ιστορία ενός από τους παίκτες που άγγιξε την καρδιά των κριτών και ιδιαίτερα της Ισμήνης και τους συγκίνησε αρκετά.

Ο 24χρονος Μάκης λοιπόν, ο οποίος μπήκε δυναμικά στο πλατό του reality μόδας, έτοιμος να καταπλήξει τους κριτές, αφού έκανε πασαρέλα και φόρεσε το μαγιό του, ο Μάκης διηγήθηκε στους κριτές την προσωπική του ιστορία.

Όλοι οι κριτές λοιπόν, αλλά ιδιαιτέρως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συγκινήθηκε με τα όσα έχει περάσει ο Μάκης μέχρι σήμερα και για πρώτη φορά την είδαμε να “λυγίζει”.

«Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν δυο χρόνια, την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, είχε έναν αέρα απίστευτο. Κάνω έτσι, παίρνω το αμάξι και πάω να το παρκάρω. Δεν βρίσκω πουθενά πάρκινγκ. Το αφήνω όπου να ‘ναι ναι. Την πάω μέσα. Βγαίνω και βρίσκω χωρίς πινακίδες το αμάξι. Παίρνω το αμάξι και πάω στην αστυνομία. Μου είπαν πως πρέπει να πληρώσω πρόστιμο και είχα ίσα ίσα λεφτά και για να φάω και για να βάλω βενζίνη να γυρίσω. Πάω στο περίπτερο να πάω κάτι να φάω και αφήνω το πορτοφόλι μου επάνω. Μου το κλέβουν το πορτοφόλι και έχω μείνει εκεί χωρίς λεφτά. Πηγαίνω να γυρίσω με το μετρό και σκέφτομαι πως μου ήρθαν όλα ανάποδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης, ο οποίος κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με 4 ναι.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ιστορία του διαγωνιζόμενου:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση