ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Eμπριμέ jumpsuit και mules
 

Γνωρίστε την ''Duchess''

Έρχεται νέο sitcom στο Netflix

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μια ασυνήθιστη single μητέρα, η Katherine, και οι ιδιαίτερες επιλογές της είναι στο επίκεντρο αυτού του sitcom έξι επεισοδίων. Ο κόσμος της περιστρέφεται γύρω από τη μεγαλύτερη αγάπη της, την κόρη της αλλά τα ήσυχα νερά ταράζουν όταν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί με τον χειρότερο της εχθρό... τον πρώην σύζυγό της. Αυτή είναι πάνω - κάτω η περίληψη της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του Netflix. Πρωταγωνίστρια - και δημιουργός της σειράς - είναι η κωμικός Katherine Ryan με το στόρι να είναι βιογραφικό μέχρι ενός βαθμού. 

''Το όνομα της είναι Katherine Ryan από τεμπελιά και μόνο επειδή ήθελα πάντα να αλλάξω το όνομά της αλλά μετά βαρέθηκα. Ο χαρακτήρας είναι περισσότερο σαν την stage persona παρά σαν εμένα στην πραγματική μου ζωή. Αυτό που μοιάζει με την πραγματικότητα είναι η σχέση που έχω με την κόρη μου, που πάντα είχα σαν προτεραιότητα πάνω από κάθε σχέση της ζωής μου'' είπε η Ryan για το νέο της εγχείρημα.

Μαζί με τη Ryan πρωταγωνιστούν οι Kate Byrne, Steen Raskopoulos, Rory Keenan κ.ά. σε μια σειρά που θα σε κάνει να γελάσεις, ξεκινώντας από τις 11 Σεπτεμβρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  katherine ryan  |  the duchess  |  σειρές  |  sitcom  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X