ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Γιατί πρέπει να ξεκινήσεις σήμερα το ''Atypical'' στο Netflix

Θίγει κοινωνικά θέματα για την αποδοχή του ''διαφορετικού'', τη ζωή των αυτιστικών ατόμων και το πώς τους αντιμετωπίζουν οι γύρω τους

Αν είσαι και εσύ λίγο εθισμένος στο Netflix, θα έχεις δει μια επιλογή με τίτλο ''Atypical'' που περιλαμβάνει τρεις κύκλους επεισοδίων. 

Δες λοιπόν όσα πρέπει να ξέρει: 

1.Ακολουθεί τη ζωή του 18χρονου αυτιστικού Sam Gardner, που ανακοινώνει ξαφνικά στην υπερπροστατευτική μητέρα του και στον πατέρα του πως θέλει να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού. O Sam ζει με τη μαμά του που προσπαθεί να τον προστατεύσει από τα πάντα, τον μπαμπά του με τον οποίο δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις, και την αδερφή του, φοιτά στο δημόσιο λύκειο και δουλεύει σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. 

2. Η πρώτη σεζόν κυκλοφόρησε το 2017 και έλαβε θετικά σχόλια από τους ειδικούς παρόλο που πολλοί κατέκριναν την έλλειψη αυτιστικών ηθοποιών στο καστ. 

3. Η πρώτη σεζόν περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια. 

4. Πρωταγωνιστεί ο Keir Gilchrist στο ρόλο του Sam, η Brigette Lundy - Paine στο ρόλο της Casey, της αδερφής του Sam και η Jennifer Jason Leigh και ο Michael Rapaport είναι οι γονείς του. 

5. Η τέταρτη και τελευταία σεζόν θα κυκλοφορήσει το 2021.

6. Στα νέα επεισόδια, η σειρά παίρνει λίγο πιο σοβαρά το θέμα του αυτισμού και τους τρόπους που τα αυτιστικά άτομα είναι θύματα διακρίσεων. 

7. Η σειρά έχει δημιουργηθεί από την Robia Rashid, που βρίσκεται και στο σενάριο και στο παρελθόν είχε εργαστεί στην ομάδα του ''How I Met Your Mother''. 

8. Για τη δεύτερη σεζόν, οκτώ αυτιστικοί ηθοποιοί έχουν υποστηρικτικούς ρόλους. 

9. Εφτά από τα δέκα επεισόδια της δεύτερης σεζόν έχουν γυναίκα για σκηνοθέτη και τα μισά μέλη της συγγραφικής ομάδας είναι γυναίκες. 

10. Πρόκειται για μια ευχάριστη σειρά με την οποία θα περάσεις καλά ενώ θίγει κοινωνικά θέματα για την αποδοχή του ''διαφορετικού'', τη ζωή των αυτιστικών ατόμων και το πώς τους αντιμετωπίζουν οι γύρω τους. 

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
atypical  |  netflix  |  σειρά  |  αυτισμός  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση