ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Γιατί μιλούν όλοι για τα 3 νέα teasers της Marvel;

To Disney+ μάς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον

Όταν ανακοινώθηκε το Disney+ (η πλατφόρμα streaming της Disney που θα περιλαμβάνει παραγωγές της ίδιας, του ABC και φυσικά της Marvel) μάς είχαν υποσχεθεί πολλές νέες και αποκλειστικές σειρές και ταινίες. Από live action μεταφορές κλασικών κινουμένων σχεδίων μέχρι ολοκαίνουργιες παραγωγές με πρωταγωνιτές μέλη των Avengers. Επικεντρωνόμαστε στο δεύτερο, και είμαστε και επίσημα excited αφού κυκλοφόρησαν τρία teasers, τριών επερχόμενων σειρών.

Για αρχή το ''The Falcon & the Winter Soldier'' επικεντρώνεται στον Sam Wilson και τον Bucky Barnes. Αφότου ο Wilson πήρε στα χέρια του την ασπίδα του Captain America - στο τέλος του ''Avengers: Endgame'', εκείνος και ο Bucky Barnes ξεκινούν μια περιπέτεια γυρίζοντας τον κόσμο, που... δοκιμάζει τις ικανότητές τους. Στη σειρά έξι επεισοδίων πρωταγωνιστούν οι Anthony Mackie, Sebastian Stan, Daniel Brühl, Emily VanCamp και Wyatt Russell. Η πρεμιέρα θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο. 

Στη συνέχεια το ''WandaVision'' ακολουθεί την Wanda Maximoff (ή αλλιώς την Scarlet Witch) και τον Vision που, ενώ ζουν ειρηνικά στα προάστια, μετά τα γεγονότα του ''Avengers: Endgame'', αρχίζουν να υποψιάζονται πως τα πράγματα ίσως δεν είναι όπως φαίνονται. H Elizabeth Olsen και ο Paul Bettany επιστρέφουν στους ρόλους τους, μαζί με τους Teyonah Parris, Kat Dennings, Randall Park και Kathryn Hahn. H σειρά θα περιλαμβάνει κι αυτή έξι επεισόδιο και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2020.  

Το τρίτο teaser αφορά στον αγαπημένο... κακό των ''Avengers'', τον Loki, με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston. Και αυτή θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του ''Endgame'' και θα παρουσιάζει τον Loki που, με τη χρήση του τεσσαράκτιου, ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να αλλάξε ιτην ιστορία της ανθρωπότητας. Μαζί με τον Hiddleston πρωταγωνιστούν οι Sophia Di Martino, Owen Wilson και Gugu Mbatha-Raw. H σειρά (που ''ναι'' κι αυτη θα περιλαμβάνει μόνο έξι επεισόδια) δεν θα έρθει πριν τους πρώτους μήνες του 2021. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
marvel  |  disney+  |  avengers  |  loki  |  σειρές  |  scarlet witch  |  endgame  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση