ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, denim σακάκι και ankle boots
 

Γιατί μιλάνε όλοι για το ''Away'' του Netflix;

Το ανεξήγητο γεγονός και οι απορίες του Twitter

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μπορεί η νέα... διαστημική σειρά του Netflix να είναι στις τοπ προτιμήσεις του κοινού τόσο στην Κύπρο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε πως όλα είναι τέλεια. Σίγουρα, η Hillary Swank κλέβει την παράσταση με την ερμηνεία της ως Emma Green, της αστροναύτη που καλείται να ηγηθεί της αποστολής της NASA στον Άρη, αλλά ο Twitterόκοσμος κράτησε ακόμα κάτι που του κίνησε το ενδιαφέρον.

Η σειρά, που βασίζεται σε άρθρο του περιοδικού Esquire, παρουσιάζει στα δέκα επεισόδια της τόσο την αποστολή στον Άρη όσο βρίσκεται σε εξέλιξη, όσο και το πώς συνεχίζεται η ζωή των φίλων και συγγενών τους που έμειναν πίσω, στη Γη. Βλέπουμε λοιπόν, την Green να συνομιλέι με την οικογένεια της μέσω βιντεοκλήσης, και όπως αντιλαμβανόμαστε, το σήμα από το διάστημα είναι... εξαιρετικά καλό.

''Βλέπω το ''Away'' και το σήμα στο τηλέφωνο από το διάστημα στη Γη φαίνεται καταπληκτικό. Ποιος είναι ο παροχέας της NASA;'' έγραψε μια χρήστης στο Twitter με μία άλλη να συμπληρώνει απλά ''Το σήμα ανάμεσα στη Γη και το διαστημικό σκάφος είναι εξαιρετικό''. 

Ένα από τα καλύτερα tweets έκανε αναπόφευκτες συγκρίσεις: 

''Πώς μπορεί η Hilary Swank να έχει καλύτερο σήμα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με την οικογένειά της, στο δρόμο προς τον Άρη, απ' ό,τι εγώ στη λεωφόρο στο δρόμο για τη δουλειά;'' 

Τι κι αν οι δημιουργοί της σειράς έχουν τον πρώην αστροναύτη της NASA, Mike Massimino, σαν τεχνικό σύμβουλο, αυτό φαίνεται να παραμένει ανεξήγητο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
away  |  netflix  |  σειρές  |  hillary swank  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση