ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Γιατί η αναβολή των Grammys προκάλεσε... ''πόλεμο'';

Η ημερομηνία που δημιούργησε μπέρδεμα

Μετά την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο Λος Άντζελες, ήταν φυσικό επόμενο πως τα μουσικά βραβεία Grammy δεν θα προχωρούσαν κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένα, την 31η Ιανουαρίου. Η Μουσική Ακαδημία μέσω του Twitter, ανακοίνωσε επίσημα πως μετά από συζητήσεις με εμπειρογνώμονες υγείας και τους καλλιτέχνες που θα παρουσίαζαν και θα εμφανίζονταν γενικότερα στη σκηνή, η απονομή αναβλήθηκε για τις 14 Μαρτίου 2021. 

Στη θεωρία, όλα είναι καλά και ωραία. Ωστόσο η Μουσική Ακαδημία φαίνεται πως δεν είχε υπολογίσει μια άλλη απονομή. Συγκεκριμένα, τα Screen Actors Guild Awards (ή αλλιώς τα SAGA), είναι προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα.

«Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι που ακούμε για την αλληλοσυγκρουόμενη ημερομηνία, 14 Μαρτίου, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα για την τηλεοπτική προβολή των βραβείων Grammy. Ανακοινώσαμε την ίδια ημερομηνία για τα βραβεία μας τον περασμένο Ιούλιο με την πρόθεση να δώσουμε τη δυνατότητα προγραμματισμού για άλλες διοργανώσεις. Θα αναμέναμε την ίδια ευαισθησία από αδελφούς οργανισμούς στη βιομηχανία» γράφει σε επίσημη ανακοίνωση η Ένωση Εργατικού Δυναμικού των Media. 

Η Μουσική Ακαδημία δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής, αλλά αν συνεχίσουν με τη νέα ημερομηνία, δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο απονομές έρχονται... αντιμέτωπες. Το 2020, τα 26α βραβεία SAG είχαν προγραμματιστεί για τις 26 Ιανουαρίου πριν αναγκαστούν να μεταφερθούν στις 19 Ιανουαρίου όταν τα Grammys ανακοινώθηκαν για τις 26. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση