ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και σανδάλια
 

''Fantastic Beasts'': Είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Johnny Depp;

Αυτός ο ηθοποιός βρίσκεται σε πρώτες συζητήσεις

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι απόψεις διίστανται όσον αφορά στην υπόθεση του Johnny Depp και της Amber Heard, το σίγουρο όμως είναι πως η απόφαση να απομακρυνθεί ο ηθοποιός από τις επόμενες κυκλοφορίες του franchise ''Fantastic Beasts'' δεν άρεσε στους φαν της επιτυχημένεις σειράς ταινιών.

Ακούστηκαν διάφορα για το πώς θα συνεχίσει ο ρόλος. Πολλοί ήθελαν τον Colin Farrell να επιστρέφει στο ρόλο αλλά το πρόγραμμα του ηθοποιου δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. Να θυμήσουμε πως στην πρώτη ταινία, ο Gellert Grindelwald κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένος, με τη μορφή του Farrell άρα η πρώτη επιλογή για την ανατικατάσταση του Depp θα ήταν αυτός. 

Αφού όμως ο Farrell είναι απασχολημένος με άλλες ταινίες, απ' ό,τι φαίνεται η Warner Bros έστρεψε το βλέμμα της σε έναν άλλο γνωστό, επιτυχημένο και αγαπημένο ηθοποιό, τον Mads Mikkelsen (τον ανατριχιαστικό ''Hannibal'' της τηλεοπτικής σειράς, και τον Kaecilius του ''Doctor Strange''). Σύμφωνα με το Variety, οι συζητήσεις βρίσκονται στα πρώτα στάδια και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Από την άλλη, ένα online petition που ζητά την επιστροφή του Depp στον ρόλο έχει συγκεντρώσει πάνω από 150 χιλιάδες ψηφιακές υπογραφές. 


O Mads Mikkelsen σε promo του ''Hannibal''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση