ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Famagusta: Η μεγάλη ανατροπή και όλα όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Μιχαήλ για τη σειρά

«Το σενάριο της Βάνας Δημήτριου είναι βαθιά ψαγμένο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η νέα σειρά Famagusta του Ανδρέα Γεωργίου έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και απέσπασε εντυπωσιακά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κερδίζοντας την εντύπωση και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Στέφανος Μιχαήλ, που υποδύεται τον Θοδωρή, εμπλέκεται σε μια τραγική κατάσταση όταν δολοφονεί κατά λάθος την ερωμένη του και την πετάει σε ένα πηγάδι.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς, ο Στέφανος είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, στην οποία αποκάλυψε ότι η πράξη του θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της σειράς. Επίσης, έδωσε πληροφορίες σχετικά με την αντίδραση της γυναίκας του μετά το σοκαριστικό αυτό γεγονός, παρέχοντας ένα μικρό spoiler για την εξέλιξη της πλοκής. 

O ίδιος αποκάλυψε πως, «Ο ήρωάς μου είναι πολύ καλό παιδί και αγαπάει πολύ τη γυναίκα του. Όμως η ερωτική τους ζωή φαίνεται να έχει βαλτώσει. Δεν υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους. Ο Θοδωρής λοιπόν θα αναζητήσει την αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, η οποία θα πεθάνει. Ο θάνατός της δεν θα είναι δολοφονία αλλά καθαρό ατύχημα».

Και στη συνέχεια είπε πως, «Το ωραίο είναι πως στο πλευρό του θα έχει μόνο τη γυναίκα του όταν όλα έρθουν στο φως. Οσο παράδοξο και αν ακούγεται, η Δάφνη θα του σταθεί και θα τον υποστηρίξει. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πόσο καλός είναι ως ήρωας ο Θοδωρής. Είναι μαζί του. Θα του κρατάει το χέρι».

Για τη σειρά και την εισβολή δήλωσε, «Η σειρά θα αποκαλύψει άγνωστα στοιχεία της περιόδου εκείνης και πραγματικές ιστορίες. Έπρεπε να γίνει αυτή η σειρά, θα ήμουν περήφανος ακόμα και αν δεν έπαιζα. Δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να ξεχνιέται περνώντας τα χρόνια. Ζούμε ακόμα τις συνέπειες συν το ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν επανήλθαν ποτέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση