ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Έξυπνα tips διακόσμησης για το πασχαλινό τραπέζι

Φέτος οι συγκεντρώσεις σε σπίτια έχουν αναβληθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διακοσμήσουμε το τραπέζι στο σπίτι.

Μαρία Φάντη

Το Πάσχα είναι σχεδόν εδώ και εμείς είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε την ανάσταση του Κυρίου αλλά και την άνοιξη.

Φέτος οι συγκεντρώσεις σε σπίτια και τα τραπέζια έχουν αναβληθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διακοσμήσουμε όπως θα διακοσμούσαμε αν κάναμε κάποιο τραπέζι στο σπίτι. 

Η διακόσμηση για την Κυριακή του Πάσχα ή και για μετά θα πρέπει να είναι ανοιξιάτικη και παιχνιδιάρικη, δημιουργώντας μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Το Πάσχα θέλει χαρούμενα και φωτεινά χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το μπλε αλλά και παστέλ αποχρώσεις, φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια και αβγά πασχαλινά, λαγουδάκια και κορδέλες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κινηθείτε σε πολλούς χρωματισμούς και στυλ προσθέτοντας τη δική σας διακοσμητική πινελιά. Δημιουργήστε ένα όμορφο ανοιξιάτικο DIY κάδρο με λουλούδια ή πασχαλινές ζωγραφιές που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας -αν έχετε την όρεξη- και μπορείτε να κρεμάσετε στους τοίχους σας.

Για την πασχαλινή διακόσμηση του τραπεζιού σας, μπορείτε να κινηθείτε με άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων και να δημιουργήσετε μια πανδαισία αποχρώσεων και διακοσμητικών που εντυπωσιάζουν. Βάζα με λιλά λουλούδια, τουλίπες ή διακοσμητικά egg trees μπορεί να είναι μερικές ξεχωριστές ιδέες διακόσμησης ασχέτως αν είναι απλές. Μπορείτε να κινηθείτε σε τραπεζομάντηλα με έντονα χρώματα ή παστέλ αλλά και table runners. Για συνοχή επιλέξτε ίδιες χαρτοπετσέτες και διακοσμητικά με το τραπεζομάντηλο. Παίξτε με μοτίβα και αποχρώσεις και δημιουργήστε μια σύνθεση που σας αντιπροσωπεύει. Χρησιμοποιήστε αρκετά λουλούδια στη διακόσμησή σας. Αξιοποιήστε τη γιορτή και γεμίστε το σπίτι με λουλούδια. Υπάρχουν αρκετές οικονομικές και ανθεκτικές επιλογές που θα σας ενθουσιάσουν. 

Η εξώπορτα του σπιτιού μας δεν πρέπει να μείνει απεριποίητη αυτές τις μέρες. Εντυπωσιάστε τους γείτονές σας με ένα όμορφο πασχαλινό στεφάνι. Το στεφάνι αυτό μπορεί να στολιστεί με όμορφα λουλούδια ή αβγά. Αν το στολίσετε με λουλούδια, θα μπορείτε να το αφήσετε και μετά το Πάσχα.

Πιο κάτω δείτε και εμπνευστείτε από μια σειρά κομψών προτάσεων για πασχαλινή διακόσμηση στο στυλ σας. 

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

Let’s talk Easter decor! How long is it acceptable for me to leave ours up?

A post shared by Willow Rose Coggins (@willowrosecoggins) on

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Easter! We hope everyone has a fun and safe at-home affair. What linens are you using for your dining table?⠀

A post shared by CV Linens (@cvlinens) on

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση