ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Έχεις δει το ''Friends'' με μαύρους ηθοποιούς;

Το απρόσμενο βίντεο κλιπ από το 2017

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όλοι ξέρουμε πως το ''Friends'' παρά την τεράστια επιτυχία του, είναι γεγονός πως απουσίαζαν διάφορα στοιχεία που πλέον είναι απαραίτητα σε μια τηλεοπτική - ή κινηματογραφική - παραγωγή, όπως η πολυπολιτισμικότητα όσον αφορά στο καστ. Με λίγα λόγια, δεν είδαμε πουθενά μαύρους ηθοποιούς σε βασικούς ρόλους πριν την 9η σεζόν. 

Ο Jay-Z, το 2017, αποφάσισε να μας δώσει μια γεύση για το πώς θα ήταν η δημοφιλής σειρά αν οι έξι πρωταγωνιστές ήταν μαύροι ηθοποιοί, και αυτό με αφορμή την επική γκάφα στα Oscars όταν ανακοίνωσαν καταλάθος νικητή ''Καλύτερης Ταινίας'' το ''La La Land'' αντί του ''Moonlight''.

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού ''Moonlight'', o γνωστός ράπερ παρουσιάζει τις πρώτες σκηνές από το επεισόδιο ''The One Where No One's Ready'', της διαχρονικής σειράς, με διαφορετικό καστ, πριν σταματήσουν τα γυρίσματα στη μέση από τον σκηνοθέτη που τους λέει πως η σειρά δεν είναι καλή σαν ιδέα. Το κλιπ τελειώνει με τον πρωταγωνιστή να κάθεται κάτω από την πανσέληνο με το απόσπασμα από το λάθος των Oscars να παίζει, Το νέο καστ συνθέτουν οι Issa Rae, Tiffany Haddish, Tessa Thompson, Lakeith Stanfield, Lil Rel Howery και Jerrod Carmichael και για χάρη του βίντεο κλιπ γύρισαν ακόμα και νέους τίτλης αρχής με το γνωστό κόνσεπτ αλλά με τραγούδι το ''Friends'' των Whodini. 

Δείτε το βίντεο.  

Αξίζει να πούμε πως από τότε που ξεκίνησε το ''Friends'' πολλοί είπαν πως πρόκειται για σχεδόν πιστή αντιγραφή της σειράς ''Living Single'' που προβαλλόταν για πέντε σεζόν από το 1993 και ακολουθούσε έξι μαύρους φίλους σε ένα σπίτι στο Μπρούκλιν, με πρωταγωνίστρια την Queen Latifah.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
friends  |  jay-z  |  μουσική  |  σειρές  |  moonlight  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση