ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Έτσι δημιουργήθηκε το photobook της Rihanna

Στη δημιουργική διαδικασία του λευκώματος ''The Rihanna Book''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τι κι αν περιμένουμε το νέο της album εδώ και χρόνια, η Rihanna αποφάσισε να μας δώσει ένα photo album που δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητήσαμε αλλά κάνει τη δουλειά του. Το ''The Rihanna Book'' είναι μια ''κλειδαρότρυπα'' στη ζωή της σούπερ σταρ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με 504 σελίδες και πάνω από χίλιες φωτογραφίες οι περισσότερες των οποίων δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ ξανά. 

Από τα παιδικά της χρόνια στα Μπαρμπέιντος μέχρι σήμερα, το λεύκωμα μας παρουσιάζει προσωπικές στιγμές με φίλους και συγγενείς, επαγγελματικές φωτογραφίσεις από διάφορες μουσικές περιόδους της, στιγμές από τις παγκόσμιες περιοδείες της και τα iconic fashion moments της. Το λεύκωμα κυκλοφόρησε σε τέσσερις εκδόσεις, τρεις εκ των οποίων συνοδεύονταν από βάση από χρυσό ή μάρμαρο. 

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο κανάλι της στο YouTube, μας βάζει στα παρασκήνια από την πρώτη συνάντηση πριν πέντε χρόνια και την επιλογή των φωτογραφιών, μέχρι τη δημιουργία των βάσεων και την επίσημη παρουσίαση του στο Guggenheim Museum στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Οκτώβριο. 

Αν θέλεις να το αποκτήσεις και δεν κατάφερες ακόμα, είναι διαθέσιμο πλέον και σε μια Valentine's Day Special έκδοση, υπογεγραμμένη από την ίδια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση