ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Πώς να κάνεις το δικό σου ''Houseparty''

Η πιο δημοφιλής εφαρμογή της καραντίνας

Δέσποινα Άσπρου

Ο αυτοπεριορισμός ενόψει κορωνοϊού, είναι, πλέον, δεδομένος. Όλοι, αυτή την στιγμή, βρισκόμαστε στο σπίτι μας και προσπαθούμε να περάσουμε τον boring χρόνο μας, όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Η καθημερινότητά μας, περιλαμβάνει από δουλειά στην άνεση του καναπέ μας, μέχρι ατελείωτες σειρές, παιχνίδια στο κινητό και home workout. Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια, τότε έφτασε η στιγμή να γνωρίσεις ένα application... που θα σε φέρει πιο κοντά στους φίλους σου! Ο λόγος για το "Houseparty".

Πρόκειται για μια εφαρμογή βιντεοσυνομιλίας, που δίνει την δυνατότητα να παίζετε παιχνίδια με τους φίλους σας από την ίδια εφαρμογή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έφτασε η στιγμή να κάνετε κάτι διαφορετικό και να οργανώσουμε μία βραδιά gaming με την παρέα μας, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθούμε από τον καναπέ μας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, ενώ δεν αφήνει παραπονεμένους τους χρήστες του Chrome!

Αν και το "Houseparty" δημιουργήθηκε το 2016, σήμερα, εν μέσω κορωνοϊού αποκτά μεγαλύτερο έδαφος και γίνεται στην ίσως πιο δημοφιλή δωρεάν εφαρμογή της καραντίνας.

Να σημειώσουμε πως το Houseparty διαθέτει μία πληθώρα mini games όπως τα Chips και Guac, Heads Up, Quick Draw και Trivia και όλα τα παιχνίδια μπορούν να περιλαμβάνουν μέχρι και 8 παίκτες τη φορά.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση