ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Έρχεται το ντοκιμαντέρ για τον Φίλιππο, με δηλώσεις των royals

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

newsroom must

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ για τον Πρίγκιπα Φίλιππο και φαίνεται πως οι royals συγκεντρώθηκαν για να τον τιμήσουν. Μάλιστα ο Harry και ο αδερφός του Πρίγκιπας William ''συναντιόνται'' ξανά με το τρέιλερ ξεκινά με τα λεγόμενα του William: «Πάντοτε είχε μια σημαντική παρουσία πίσω από όλα όσα κάναμε» και τον Harry να συμπληρώνει: «Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που λάβατε από τον παππού μου».

To ντοκιμαντέρ, που έχει τίτλο ''Prince Philip: The Royal Family Remembers'' θα προβληθεί στις 22 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει δηλώσεις από τους Πρίγκιπα Κάρολο, Πριγκίπισσα Άννα, τον Edward αλλά και τον Andrew πράγμα που προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις στη Μεγάλη Βρετανία. Επιπλέον, θα δούμε τα ενήλικα εγγόνια του Φίλιππου δηλαδή τον Harry, τον William αλλά και την Zara Tindall.  

Το συγκινητικό είναι πως το BBC αρχικά σχεδίαζε το ντοκιμαντέρ σαν ένα τρόπο εορτασμού των 100ων γενεθλίων του δούκα, αλλά αυτό άλλαξε μετά τον θάνατό του τον Απρίλιο και τώρα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την οικογένειά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση