ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Έρχεται νέα σεζόν του αριστουργηματικού «Black mirror»

H βρετανική σειρά με τη διεισδυτική, ευφυέστατη ματιά στο παρόν και στο μέλλον

Πάρις Δημητριάδης

Έχουν μεσολαβήσει τρία χρόνια από την πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του αριστουργηματικού «Black Mirror» στο Netflix και όπως αποκαλύπτει το Variety, μία νέα, έκτη σεζόν, βρίσκεται στα σκαριά και η παραγωγή έχει ήδη αρχίσει το κάστινγκ.

Kι αυτό, παρά τις γνωστές δηλώσεις του δημιουργού του σειράς, του τετραπέρατου Άγγλου συγγραφέα Charlie Brooker, ότι ο κόσμος μας έχει παραγίνει δυστοπικός για να μπορέσει να αντέξει ακόμη μία σεζόν της προφητικής σειράς.

Σύμφωνα ωστόσο με την πηγή που διέρρευσε τις πληροφορίες για την προετοιμασία του καινούριου κύκλου στο Variety, η επόμενη σεζόν πρόκειται να έχει πιο κινηματογραφικό χαρακτήρα με κάθε επεισόδιο να μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ξεχωριστό φιλμ με μεγαλύτερη διάρκεια και ακόμη περισσότερη δουλειά από πίσω.

Υπενθυμίζεται ότι ο Charlie Brooker βρίσκεται πίσω από τα αιχμηρά και καυστικά φιλμ που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, του «Death to 2020» και ένα χρόνο μετά του «Death to 2021».

Μέχρι στιγμής τα 22 αυτοτελή επεισόδια της σειράς, που βρίσκονται βεβαίως διαθέσιμα στο Netflix, έχουν πυροδοτήσει τεράστιο ενδιαφέρον για το ευφυή και διεισδυτικά τους σχόλια στη δυστοπία της σημερινής εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση