ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Δύο Έλληνες ανάμεσα στους υποψήφιους για Oscars

Τα βραβεία που διεκδικούν οι δύο άντρες

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Oscars και προς έκπληξη όλων οι λίστες περιλαμβάνουν ανθρώπους διάφορων εθνικοτήτων. Μεγάλα ονόματα του Hollywood διεκδικούν τα μεγαλύτερα βραβεία του θεσμού, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση μιας ταινίας. Στις κατηγορίες, λοιπόν, για Oscars ''Καλύτερης Φωτογραφίας'' και ''Καλύτερου Μοντάζ'' βρίσκονται δύο Έλληνες. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Φαίδων Παπαμιχαήλ αναγνωρίστηκε για τη δουλειά του στη φωτογραφία της πολυσυζητημένης ταινίας ''The Trial of the Chicago 7'', και ο Γιώργος Λαμπρινός διεκδικεί το Oscar για το μοντάζ της ταινίας ''The Father''. Πρόκειται για δύο από τις δημοφιλέστερες ταινίες της χρονιάς, η πρώτη με ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne κ.ά. και η δεύτερη με τον Anthony Hopkins και την Olivia Colman. Και οι δύο ταινίες βρίσκονται υποψήφιες για αρκετές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης και της μεγαλύτερης της απονομής, αυτήν της ''Καλύτερης Ταινίας''. 

Ο Φαίδων Παπαμιχαήλ, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων, ανέβασε την καρτέλα με τους υποψήφιους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by phedon papamichael asc gsc (@papa2)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση