ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Το ''Don't Look Up'' έσπασε κάθε ρεκόρ στο Netflix

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους

newsroom must

Είναι εδώ και δύο χρόνια μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες, και αυτό φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα. Το ''Don't Look Up'' έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας τον Leonardo DiCaprio και την Jennifer Lawrence ως δύο επιστήμονες που προσπαθούν διακαώς - και μάταια - να πείσουν τους πολιτικούς και τα media πως ένας μετεορίτης θα συγκρουστεί με την Γη. 

Το τέλος του κόσμου με ένα δυνατό καστ γεμάτο πρώτα ονόματα φαίνεται πως... άρεσε στον κόσμο αφού τις δύο πρώτες μέρες έγινε stream για, συνολικά, 111 εκατομμύρια ώρες. Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου οι ώρες έγιναν 152 εκατομμύρια 290 χιλιάδες, βάζοντας την ταινία κατευθείαν στην κορυφή παγκοσμίως. Το καστ περιλαμβάνει τους Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Tyler Perry, Ariana Grande κ.ά. ''Ολόκληρη η ταινία προσπαθεί να καταλάβει τι στο καλό συμβαίνει στην πραγματικότητα'' είχε πει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της, Adam McKay.

Η δεύτερη στη σειρά ταινία, το ''The Unforgivable'' με την Sandra Bullock, συγκέντρωσε αρκετά λιγότερες ώρες (21.3 εκατομμύρια). 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση