ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Dolce&Gabbana: Διαμαρτυρία εναντίον τους στο ίδιο τους το show

Το τελευταίο διάστημα το σχεδιαστικό δίδυμο των Dolce&Gabbana φαίνεται πως απασχολεί όχι μόνο θετικά αλλά και προκαλώντας πολλές αντιδράσεις. Στο τελευταίο τους show στην αντρική εβδομάδα μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, οι ίδιοι για ακόμη μια χρονιά στην πασαρέλα τους έβαλαν να περπατήσουν και κάποιοι influencers μεταξύ των μοντέλων. Ένας από αυτούς ήταν και ο Raury, τραγουδιστής που κατάγεται από την Γεωργία. Ο ίδιος καθώς περπάτησε στο show, κατά το κλείσιμο έβγαλε την μπλούζα του και έγραφε στο σώμα του μηνύματα κατά του σχεδιαστικού διδύμου, όπως “Protest D&G”, “Give Freedom” και άλλα μηνύματα διαμαρτυρίας με αποτέλεσμα οι security να αντιδράσουν και να τον πετάξουν έξω με κλωτσιές κυριολεκτικά.

Ο ίδιος όπως ανέφερε σε συνέντευξη του αργότερα μόλις ενημερώθηκε για τις απόψεις των σχεδιαστών για πολιτικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα ένιωσε την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί και αυτό και έκανε.

Φαίνεται πως η απόφαση των σχεδιαστών να χρησιμοποιήσουν "influencers” γύρισε boomerang σε αυτούς αφού οι άνθρωποι που επηρεάζουν έχουν και άποψη… Κάποιες φορές διαφορετική από τους ίδιους… 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση