ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Disney: Προσέλαβε πορνοστάρ για παιδική ταινία

Η μικρή γοργόνα έχει προκαλέσει και έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλές φορές.

Μαρία Καραμάνου

Η πρόσφατη live action ταινία "Μικρή Γοργόνα" συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις, αν και παραμένει επιτυχία στο box office, και αυτή τη φορά η αντίδραση προέκυψε λόγω της συμμετοχής ενός πορνοστάρ στο καστ.

Αρχικά, προέκυψε έντονη συζήτηση για την επιλογή μιας μαύρης ηθοποιού για τον ρόλο της Άριελ, της πρωταγωνίστριας γοργόνας που στην αρχική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1998 ήταν λευκή και κοκκινομάλλα. Επίσης, το IMDB αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα αξιολόγησης μετά τις ιδιαίτερα αρνητικές κριτικές που δέχθηκε η ταινία στην πλατφόρμα της.

Πρόσφατα προέκυψε μια νέα διαμάχη που αφορά τον ηθοποιό Stefano Tomadini, ο οποίος υποδύεται έναν από τους τρίτωνες στην ταινία "Μικρή Γοργόνα". Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο εν λόγω ηθοποιός έχει παρελθόν σε ταινίες για ενήλικες, ειδικότερα σε ταινίες με θεματολογία ομοφυλοφιλίας, όπου χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "Dante Ferrari".Ο 24χρονος ηθοποιός κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των υπευθύνων κάστινγκ, οι οποίοι αναζητούσαν "πραγματικά γοητευτικά μοντέλα" και αποφάσισαν να επιλέξουν τον Tomadini, χωρίς να γνωρίζουν το παρελθόν του στην πορνογραφική βιομηχανία.

Η Disney αντιμετώπισε έντονες αντιδράσεις για αυτή την επιλογή του ηθοποιού, ιδιαίτερα επειδή η ταινία "Μικρή Γοργόνα" απευθύνεται κυρίως σε νεαρό κοινό.

"Οι υπεύθυνοι δεν είχαν ιδέα για τα ακατάλληλα βίντεο του Stefano και, δεδομένου ότι η ταινία "Μικρή Γοργόνα" αποτελεί ένα μεγάλο καλοκαιρινό blockbuster για παιδιά, αυτό είναι αρκετά επίμεμπτο για τη Disney", δήλωσε μια πηγή από το στούντιο στην εφημερίδα "Toronto Sun".Επιπλέον, τα ερωτικά βίντεο του Tomadini, για τα οποία εισπράττονταν ποσά άνω των 1.000 ευρώ, εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για προβολή στο διαδίκτυο.

Παρά τις προσπάθειές του να διατηρήσει αποστάσεις από το παρελθόν του, ο Stefano ανέβαζε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της "Μικρής Γοργόνας" στον λογαριασμό του στο Instagram, αλλά τελικά διέγραψε τον λογαριασμό του.

Έτσι, η πρόσφατη live action ταινία της Disney συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις για πολλούς λόγους. Παρά ταύτα, η ταινία σημειώνει καλή πορεία στο box office, με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 468 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Μέχρι στιγμής, η Disney δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ή σχόλιο σχετικά με το παρελθόν του Tomadini.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση