ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Daniel Craig: Tα γυρίσματα ταινίας του Netflix στην Ελλάδα και τα 400 εκατομμύρια

Θα βρίσκεται το καλοκαίρι στις Σπέτσες για τα γυρίσματα.

newsroom must

O Daniel Graig επιστρέφει σε ρόλο-έκπληξη, ως ντετέκτιβ για τα γυρίσματα του sequel της ταινίας «Στα Μαχαίρια» (Knives Out), ένα αστυνομικό μυστήριο σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ryan Johnson. Ο διάσημος ηθοποιός αναμένεται να επισκεφθεί την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες.

Εκεί πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του πρώτου από τα δύο sequels της ταινίας που θα έχει και πάλι πρωταγωνιστή τον ίδιο, τα οποία πιθανότατα θα προβληθούν στο Netflix, έπειτα από μια συμφωνία 450 εκατομμύριων δολαρίων – ένα ποσό που καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες και πιο ακριβές στην ιστορία του streaming.

Αυτό που προβληματίζει τους ιθύνοντες της δημοτικής Αρχής των Σπετσών είναι ότι, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν όπως όλα δείχνουν τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, περίοδο που το νησί γεμίζει σιγά, σιγά από τουρίστες και ειδικά τα Σαββατοκύριακα καθώς υπάρχει κι το ζήτημα με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεσμεύτηκαν ότι δεν θα γίνονται γυρίσματα Σάββατο και Κυριακή προκειμένου να διευκολύνουν την κατάσταση και έτσι όπως όλα δείχνουν ο Άγγλος ηθοποιός αναμένεται να πατήσει το πόδι του στις Σπέτσες γύρω στις 25 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης της χολιγουντιανής κινηματογραφικής παραγωγής ζήτησε να χρησιμοποιηθεί ολόκληρος ο χώρος της πλατείας και όχι απλά ένα μέρος της όπως είχε συμβεί πέρυσι στα γυρίσματα της ταινίας The Lost Daughter όπου το βασικό location ήταν το ιστορικό ξενοδοχείο Ποσειδώνιο.

Έτσι η ελληνική εταιρία παραγωγής που συνδράμει στα γυρίσματα, έστειλε mail στον δήμο Σπετσών ζητώντας την παραχώρηση της πλατείας και το μόνο που απομένει τώρα είναι να αποσταλούν συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες χρήσης της πλατείας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση