ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Bridgerton: Τι αποκαλύφθηκε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Η Nicola Coughlan έκανε spoiler για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

newsroom must

Η σειρά "Bridgerton" που κυκλοφόρησε το Netflix σχεδόν έναν χρόνο νωρίτερα μάς κράτησε συντροφιά την περίοδο του lockdown επιστρέφει σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Julia Quinn και με παραγωγό την Shonda Rhimes, παρακολουθήσαμε το ειδύλλιο ανάμεσα στη Daphne Bridgerton και τον Δούκα του Hastings, Simon Bassett.

Αν και όπως αποκαλύφθηκε, στον δεύτερο κύκλο ο πρωταγωνιστής Regé-Jean Page δεν θα συνεχίσει, απογοητεύοντας όλο το γυναικείο κοινό της σειράς, η Nicola Coughlan ή αλλιώς Lady Whistledown δήλωσε πως ο δεύτερος κύκλος θα είναι πιο συναρπαστικός.

Η ίδια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι η σειρά "Bridgerton" έλαβε μεγάλη αναγνώριση από κριτικούς και βραβεία, τιμήθηκε με 12 υποψηφιότητες για Emmy- αλλά εξίσου ενθουσιασμένη και για τη δεύτερη σεζόν που γυρίζεται.

"Είμαστε εν μέσω γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν, οπότε το νέο γκρουπ συνομιλίας μας ξεκίνησε. Ονομάζεται Bridger-2, το οποίο διάλεξα για όνομα και νιώθω πολύ περήφανη", είπε η Coughlan.

Η πρωταγωνίστρια επεσήμανε πως οι φαν θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες για τη νέα σεζόν. "Όταν γυρίζεις την πρώτη σεζόν, δεν ξέρεις αν θα έχεις και δεύτερη, αλλά όλοι ελπίζαμε να έχουμε την ευκαιρία να πούμε την ιστορία γιατί ο κόσμος την αγάπησε πολύ. Και η Kate (Kate Sharma, νέος χαρακτήρας) είναι ένας πολύ δυναμικός χαρακτήρας. Είναι μία δυνατή, ανεξάρτητη γυναίκα. Θέλουμε πολύ να φτάσουμε εκεί και το γεγονός ότι θα πούμε την ιστορία είναι πραγματικό προνόμιο".

Ο χαρακτήρας της Kate Sharma εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν ως το νέο flirt του μεγαλύτερου αδερφού της Daphne, Anthony, ο οποίος παίρνει την απόφαση να νοικοκυρευτεί.

Τέλος, η ίδια τόνισε πως ενώ ο κόσμος γνωρίζει πλέον περί τίνος πρόκειται, ξέρει ποιος είναι ο κόσμος του Bridgerton, δεν είναι έτοιμος για αυτό που θα ακολουθήσει.

Αναμένουμε, λοιπόν.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση